Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy

Avalon Organics, Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy, 14 oz (397 g), kr70.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
KAL, Magnesium Glycinate 400, 400 mg, 180 Tablets, kr170.00 - Sverige Sverige

Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy, 14 oz (397 g) by Avalon Organics-Sverige

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Avalon Organics, Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy, 14 oz (397 g)
Pris: kr70.00 (€7,00)
Produkt Antal: 0.43 kg, 16.5 x 6.6 x 6.6 cm
Produktkategori: Sverige, Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy

Avalon-organik, förtjockningsmedel, biotin b-komplexterapi, 14 oz (397 g) – nytt utseende. Avena sativa. För en kraftig hårbotten och tjockare, fylligare hår. Nsf-certifierad. Ingen gmos. Vegan. Biologiskt nedbrytbar. Ph balanserad. Certifierad av qai till nfs / ansi. En noggrannbalanserad blandning av biotin, såg palmetto, quinoa protein och vitamin e arbetar också i harmoni: hjälp att bygga kroppen i fint, gallrande hår.

Stimulera hårbotten för att uppmuntra hårväxten. Rengör och foder hår från follikel genom hela axeln. Stärka hårsträngarna. Resultatet: hår som känns tjockare och mjukare med ökad volym. Sverige Jag har under några år köpt denna balsam, men efter att de har ändrat formeln har det blivit mycket mer fet och svår att hantera. Håret har inte längre samma volym som den gamla formeln. Jag kommer aldrig att köpa den nya formeln igen. Den gamla formeln var mycket bättre. Byt tillbaka till den gamla formeln och jag köper den igen. Jag kände mig utmärkt först då började mitt hår falla ut – hmmmm, känns som att jag använder den kemiskt infuserade produkten. Jag kollade märkningen och det är infunderad med kemiska ämnen som dimetikon. Mer alkohol än de organiska extrakten. Inte för dem som letar efter den naturliga produkten.

Jag köpte denna balsam tillsammans med det är schampo för några månader sedan och märkte ingredienserna och förpackningen hade förändrats. Den här nya formeln är ingenting jämfört med den gamla, lämnar mitt hår trassigt och tråkigt. Jag är så besviken att de kände behovet av att ändra någonting när det var en så fantastisk produkt. Kommer inte att köpa det igen! Jag har i några år köpt denna balsam, men efter att de har ändrat formeln har den blivit mycket mer torrare och svår att hantera. Mitt hår blir intrasslat hårt. Jag kan inte få mina fingrar att springa genom mitt hår. Jag förlorar ganska rättvis hår som försöker lossna det trånga håret. Håret har inte längre samma kondition och smidig effekt som den gamla formeln. Jag kommer aldrig att köpa den nya formeln igen. Den gamla formeln var mycket bättre. Byt tillbaka till den gamla formeln och jag köper den igen.

Relaterad produkt:
BikiniZone, Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml), kr40.00 - Sverige Sverige

Avalon Organics, Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy, 14 oz (397 g): Sverige

Jag beställde detta i ungefär ett år och älskade både balsam och schampo, men de har ändrat formeln och nu står det på flaskan ny hållbarare. Tja, liksom alla dessa förändringar, förstörde de goda egenskaper hos den här produkten. Det är hemska saker och jag kasta bort det. Inte villkorar, faktiskt får mitt hår att känna sig som halm. usch! Åh ja, självklart gör denna balsam en bra kombination med förtjockningsschampot. Jag skulle säga att jag kan använda den efter 1,5 Flaskor av min förtjockningshampoo, du kan göra beräkningen. Tänk på att förtjockningsschampot är ganska torrt, så det här är en balsam som verkligen behövs. Plus det gör mitt utspädningshår bättre nu. Och jag har långt hår över min axel. Jag förlorade en stor del av mitt hår på grund av medicineringen och det börjar bara komma tillbaka nu. Vilket hår jag hade lämnat kändes grov och ohälsosam.

Sverige

Jag har bara använt dem båda i ca 3 veckor så jag kan inte säga hur mycket de hjälper till med hårväxt, men mitt hår ser ut och känns mycket fylligare och hälsosammare. Denna balsam överdriver inte det, och mitt hår känns inte vägt ner. Jag färgar mitt hår och jag har inte märkt någon extra blekning heller. Jag kommer definitivt att återköpa. Jag har använt den här produkten i några månader nu. Mitt hår känns och ser tjockare ut. Mina söner förlorar sitt hår så jag gav var och en en flaska, de älskar resultaten också. Jag rekommenderar den här produkten, eftersom den har gjort mitt hår voluminöst och hälsosamt. Jag behöver inte använda hårvolymspray längre. Folk säger att ditt hår har blivit så mycket. Bra grejer, jag är 29 år och jag har mycket tunt hår.

Relaterad produkt:
MediNatura, WellMind Calming Tablets, Tension Relief, 100 Tablets, kr80.00 - Sverige Sverige

Recension: Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy, 14 oz (397 g) by Avalon Organics

Absorberas i håret! De verkar absorbera det efter att ha använt håret inte elektrifieras och är mycket tjockare. Köp det för 2 gånger älskar det! Jag tar mer. Jag har använt avalon organics biotin b-komplex förtjockningskonditionerare i ca två veckor. Hittills har jag inte sett det förtjockande resultatet än. Men jag gillar inte efterkänslan av balsam på håret. Det gör inte håret silkeslätt. Dessutom är flaskan som används för balsammen inte lämplig. Avalon Organics, Thickening Conditioner, Biotin B-Complex Therapy, 14 oz (397 g) Balsam är så krämig och jag måste klämma flaskan för att balsamflödet ska strömma ut. Jag lägger det faktiskt upp och ner och klämmer det när jag använder det.

Förpackningen bör ändras. Jag beställde några flaskor av denna balsam, eftersom jag har försökt allt på marknaden. Men innan jag gjorde, jag googled för att se vad de så kallade experterna rankade som de bästa organiska schamponerna och balsam på marknaden, och avalon organics blev rankad nummer ett. Efter att ha provat detta schampo lät det mitt hår livlösa och mycket kliande, infact Jag trodde att mitt hår kände sig finare än innan jag började använda balsam. Så jag undrar verkligen hur organiskt denna balsam verkligen är. På en betygsskala mellan 0-10 skulle jag personligen betygsätta denna balsam vid 4 av 10. Slösa inte bort dina pengar. Med vänlig hälsning inte glad.

Mitt hår är tunt, fint och torrt. Jag har använt nästan hela flaskan och mitt hår torkar fortfarande och det är fruktansvärt torrt. Kommer inte att köpa det igen. Donna, förutom avalon-shampooen – se till att du även får balsam. Det komplimangerar schampon mycket bra och mitt hår är så mycket hälsosammare. Jag rekommenderar starkt denna produkt. Något har hänt med denna balsam. Ett år innan var det mycket bättre och användbart för mitt fettiga färgade hår. Nu ny formel gör ingenting, mitt hår känns bättre när jag inte använder denna balsam. kommer inte köpa det längre.

Sjampo och balsam lämnade mitt hår ser oljigt och platt ut. Jag tror att de tillsatta oljorna och extrakten i ingrediensförteckningen faktiskt väger håret ner utan att rengöra det ordentligt. Mitt hår såg inte tjockare, bara oljigt, och det hade en stark örtluft. Jag har provat många olika produkter och det här är längst ner i min lista. Jag beställer inte det igen. Denna produkt lämnar mitt hår torrt, som om jag inte hade använt balsam alls. Jag är så besviken över det. Jag kommer aldrig använda den igen. Det var okej i några veckor, så de saker som lämnar på håret gjorde det så tjockt att mitt hår började bryta. Jag får bättre resultat att äta mer protein och rätt diet. Jag hade influensan så att något av mitt hår tunna ut. Nu byggde upp naturligt hjälpte det att växa tillbaka tjockt. Stick med normal schampo, jag köpte detta i samband med schampo, och blev mycket besviken. Shampoo, enligt min mening, om bara okej (inte tillräckligt för att köpa igen), men balsam är hemskt.

Formeln är mycket tjock och klumpig, vilket gör det svårt att arbeta genom mitt hår i duschen och fick mitt hår att känna mig som en trassig röra. Jag uppskattar att det här är doftfritt, men önskar att det kan finnas lite tillsatt olja för att maskera den obehagliga lukten. Jag använde detta med schampo och båda torka ut mitt hår och få det att falla i stället för att hjälpa mig att få lite av mitt hår tillbaka. Helt gjort mitt hår ser tråkigt ut. Hjälpte inte att detta var mitt bröllopsår och jag behövde glänsande, friskt hår med volym.