Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Anti-Bumps Shave Gel

BikiniZone, Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml), kr40.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Wild Planet, Wild Albacore Tuna, 5 oz (142 g), kr40.00 - Sverige Sverige

Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml) by BikiniZone-Sverige

kr40.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: BikiniZone, Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml)
Pris: kr40.00 (€4,00)
Produkt Antal: 0.16 kg, 5.1 x 5.1 x 13.2 cm
Produktkategori: Sverige, Anti-Bumps Shave Gel

Bikinizon, rakbar gel, 4 fl oz (120 ml) – för bikiniområdet. Bekämpar stötar och irritation för jämn hud. Bikini zon anti-bumps shave gel är speciellt formulerad för perfekt rakning i det delikata bikiniområdet. Din rakhyvel glider över din hud och ger närmsta rakning utan irritation. Formeln är tydlig för att göra huden mer synlig för att förhindra nicks och nedskärningar. Det är extra försiktigt med lugnande botanik, fuktgivande mikrokulor och vitaminer a och e, smörj och skydda så att huden blir mjuk och mjuk vid beröring. Sverige Men det hjälper till att förhindra utslag efter rakning, jag har använt ett par rakvärmer och geler för bikiniområdet och denna poduct är den enda jag har använt som inte har lämnat mig med stötar. Kall och mild på huden. Rekommenderas starkt för dem som drabbas av allvarliga bikini-områdesstötar efter rakning. Det verkar fungera riktigt bra somedag och inte lika bra andra men jag gillar konsistensen och det blir jobbet gjort. Jag hade problem med rakning bikini zon.

Och definitivt kan säga att det är mycket bättre med denna gel. Det finns inga stötar längre. Jag gillar det, raka bara med den här gelén, ingen irritation efter det. Tyvärr fungerade det inte för mig. Jag får hemska rakhyppor, det kan ha hjälpt lite men inte den mirakelprodukt jag var efter. Jag ska prova sina andra produkter och se hur de går. Precis som beskrivet! Kommer att köpa igen! Riktigt bra produkt. Jag använde produkten två gånger utan rakhyvel eller bränner min hud. Jag är glad att jag recvd.

Relaterad produkt:
Deep Steep, Bubble Bath, Lilac Blossom, 17 fl oz (503 ml), kr110.00 - Sverige Sverige

BikiniZone, Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml): Sverige

Denna produkt, mjuk hud mindre bumbs sedan vanligt. Jag gillar den här gelén, riktigt mindre stötar, jag gillar den här, den glider mycket bra och är en bra rakningskräm. Inte säker på om stötarna är mindre, det hjälper verkligen med rakhyvelstötar. Jag älskar det, väldigt trevlig lukt. Medan rakning känns mjukt vid beröring. Irriterar aldrig. Bikini zon anti-bumps shave gel är speciellt formulerad för att ge närmsta rakning möjlig för otroligt jämn hud. Det fungerar överallt på din kropp – jag använder den också på mina underarmar och min hud är inte längre irriterad där! Kan användas hemma med en vanlig rakhyvel. Dessa produkter kan vara precis vad du behöver för att hålla din hud nere hydratiserad, men de kan också irritera huden. Fraktkostnader och leveranstider (Continental u. Något doft för det, bra för känslig hud.

 Jag brukade använda regelbunden rakningskräm, men efter att ha använt bikinizonens anti-bump efter rakningsgel och super imponerad köpte jag det här. Låt din dagliga rakning lugna din hud genom att använda Elemis TFM-hud för att mildra rak gel. Minska nicks, cut och irritation genom att slathering på denna gel före rakning. Kontakta din vårdgivare omedelbart. Applicera raka gel till fingertopparna och släta på bikiniområdet. Om en butik inte erbjuder priser i din lokala valuta kan vi beräkna det visade priset på dagliga uppdaterade valutakurser. Blandningen har till och med en smartsportteknologi som uppmuntrar högpresterande nivåer hela tiden. Den fuktande läppstiftet har långvarig färg som kommer att stanna. Hjälper till att minska nicks, skärningar och irritation medan man bekämpar spridningen av bakterier som orsakar smärtsamma rakhyppor.

Sverige

Jag känner också att det är lättare att raka när denna gel används jämfört med när ingen gel används. Vitamin och fuktkräm berikad med havsmineraler och vitamin e för att förhindra fuktförlust och hålla huden frisk. Allt för att sökningen ska få den bästa rakningen som kommer att vara konsekvent och utan att behöva blöta blod från huden under och i slutet av rakningen. Vår raka gel använder de finaste ingredienserna i premium shampoo plus. Istället för att gå direkt till en oljeblaske med teolja, kommer en fuktgivande sheasmörformel som denna både att förstärka huden före rakning och läka irriterad hud. Det lämnade också min bikini linje väldigt slät och behagligt mjuk. 8Oz i antika egyptiska tider, fick bara höga samhällen och kungligheter rätt begravningar. Rakningsgel som stramar huden efter rakning uppfriskande. Det är utformat för att skydda huden från rakhyvelbrännare. En sak kan dock inte vara tillräckligt för sig själv för att förhindra stötar under de närmaste dagarna. BikiniZone, Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml) Om du har kommande intervjuer, middagstider eller andra viktiga händelser är rakning emellertid ett måste. Rakgel med hyaluronsyra för att förhindra torkning och grov hud efter rakning.

Relaterad produkt:
Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 6N, Dark Blonde, 4.56 fl oz (135 ml), kr110.00 - Sverige Sverige

Recension: Anti-Bumps Shave Gel, 4 fl oz (120 ml) by BikiniZone

Ingen irritation, bara ren mjuk, slät och hydrerad hud efter rakning för din mest uppdaterade rakning någonsin. För att navigera ut ur denna karusell, använd din genvägsknapp för att navigera till nästa eller föregående rubrik. Jag har en historia att bryta ut i stötar när rakning ner nedanför området. Känn dig trött och bortskämd hela dagen med denna lyxigt raka gelén. Denna multi-action bump terminator anti bump ansikts tvätt kan också användas som en pre-rak gel för klassisk rakhyvel rakning. När den totala mängden varor (Berättigad för fri frakt) är 100 AED och högre, får du gratis fraktförmån. Formulerad för att mjukna och lyfta hårsäckar, sänker den lugnande blandningen av sandelträ och salvia direkt utseendet på inflammation och irritation. Om du måste använda en pincett för att ta bort ingrowna hår, se till att pincetten och huden är mycket rena för att förhindra eventuella infektionsrisker. Du får en fin, ren rakning, inga stötar, ingen rakhyvel brinna.

Och för pubic området, först följ riktningen av hårväxt (Inåt) först, och gå motsatsen. Applicera en generös mängd raka gel till bikiniområdet med fingertopparna. Jag håller min flaska i duschen i upprätt läge, så vattnet tenderar att ackumuleras under locket (När du spetsar det i sidled eller öppnar locket kan du känna att kallt vatten kommer ut). Det kommer också att vara mindre nödvändigt att dra rakhyvelen överallt i onödan flera gånger. Jag känner bara att exfoliering kan hjälpa till med det och inget annat. Att behandla rakhyppor runt ditt känsliga bikiniområde är riskabelt affärer, så att du undviker hårda vätskor eller geler som lätt kan orsaka infektioner. Posh portage är den främsta e-handelshanteringsservice som hjälper varumärken att växa på stora portaler som Amazon, etsy och ebay. Speciellt formulerad för att ge närmsta rakning möjlig för otroligt jämn hud. Den har flera användningsområden som en hudpipare plus en deodorant (! När innehållet blir mindre kan du använda det utan avfall till slutet genom att vrida locket och ta bort det. Detta förhindrar också nicks och skär genom att använda skarp rakhyvel mot din hud. Jag introducerades till bikinizon från en vän för flera år sedan. Du bör inte använda denna information som självdiagnos eller för att behandla ett hälsoproblem eller en sjukdom.

Vi uppmuntrar och rekommenderar dig att använda registrerat mail. Gelén håller min hud smörjd vid rakning och jag har färre nick än att använda rakgelé / kräm. För bikiniområdet kämpar stötar och irritation för slät hud bikini zon anti-bumps shave gel är speciellt formulerad för perfekt rakning i det delikata bikiniområdet. Jag trodde att jag skulle ge detta ett försök och det var ineffektivt med mig och jag hamnade. Den klara gelformeln förblir också klar för att hålla huden mer synlig och hjälpa till. Jag vet hur man rakar rätt och säkert, jag får inte alltid stötar men jag gjorde med den här produkten. Den klara flaskan låter dig se hur mycket du har lämnat hela tiden.

 Satin Care Dry Skin Shave Gels fuktighetsgivande formel hjälper till att skydda huden mot fuktförlust under rakningen, vilket gör att huden är otroligt mjuk och slät. – Avancerad formel hjälper till att desensibilisera huden, vilket garanterar en ren, nära och mindre smärtsam rakning. Nej, du kommer att njuta av obegränsad fri frakt när du uppfyller ovanstående ordervärdesgräns. Istället letar du efter en medicinerad gel som den här som arbetar för att lindra rodnad och torkar snabbt så att det inte migrerar till oavsiktliga områden. Faktisk produktförpackning och material kan innehålla mer och / eller annan information än den som visas på vår hemsida. Det finns exfoliating pärlor i gelén, men jag kände mig inte som att dessa gjorde en skillnad.

Kategorier: ,

Relaterade produkter: