Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Hår, Hårfärg, Hair, Hårbotten, Scalp, Hair Color

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml), kr110.00 – Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg Sverige

Relaterad produkt:
Noughty, Care Taker, Scalp Soothing Conditioner, 8.4 fl oz (250 ml)

Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint-Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)
Pris: kr110.00 (€11,00)
Produkt Antal: 0.2 kg, 17.3 x 8.6 x 5.8 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color

Herbatint, permanent hårfärgad gel, 5n, lätt kastanj, 4. 56 ml (135 ml) – sedan 1970. 100% grå lock. Med 8 certifierade växtbaserade extrakt. Upp till 2 applikationer. Naturlig och hälsosam glans vibrant, långvarig färg. Ingen ammoniak – alkohol – parabener. Känslig hud – dermatologiskt testad. Glutenfri. Grymhet fri och vegan. Detta paket innehåller: 1 flaska herbatint hårfärgad gel 60 ml / 2 fl oz. 1 Flaskutvecklare 60 ml / 2 fl oz. 1 Prov av kunglig grädde 15 ml / 0,5 ml. 1 Bipacksedel innehållande bruksanvisningar och handskar.

 40 års expertis tillägnad skönhet och hälsa av färgat hår. Herbatint permanent hårfärgskikt täcker din grå effektivt och tar hand om ditt hår tack vare: en mild och unik formel. En noggrant balanserad formulering, resultatet av noggrann testning, för att möjliggöra för varje nyans det perfekta färgresultatet på det mest skonsamma sättet. Naturliga ingredienser. De 8 organiska örttextrakten, som är speciellt utvalda för att närvara och skydda håret och hårbotten, förbättrar hårets färgintensitet och ger dig ett naturligt och långvarigt resultat. Aloe Vera – skyddar och ger näring av hår under färgning. Limnanthes alba (meadowfoam) – fuktar och lägger glans till håret. Betula alba (vit björk) – toning och lugnande egenskaper. Cinchona calisaya-stärker och skyddar hårbotten. Hamamelis virginiana (häxhasel) – rik på flavonoider och eteriska oljor, skyddar hårbotten. Echinacea angustifolia-naturligt rengöringsmedel och fuktkräm. Juglans regia (valnöt) – intensifierar färger, rengöringsmedel.

Relaterad produkt:
Tucks, Medicated Cooling Pads, 100 Pads

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg

Rheum palmatun (rabarber) – färgförstärkare och hudbalsam. Din färg är rik och djup, ditt hår ser vackert och friskt ut. En mild formel för perfekt grå täckning från den första applikationen. Lätt att applicera. Herbatints gelbaserade hårfärg är lättare än någonsin att blanda och applicera. Upp till 2 applikationer. Använd bara mängder färg och utvecklare du behöver! Den obearbetade, oblandade produkten kan lagras för framtida tillämpningar. 40 minuter för ett perfekt resultat. Mjuk och luktfri formel ger en trevligare färgupplevelse. Sverige Detta färgämne blandas smidigt till en gelliknande konsistens. Det finns liten eller ingen lukt som du hittar i kommersiella färgämnen, liksom inga hårda kemikalier.

 Till exempel, ljus kastanj faktiskt gör håret till en mycket mörkbrun, nära svart. Efter 1-2 veckors duscha dämpas det något, men inte tillräckligt lätt för att vara lätt kastanj, så välj en nyans lättare än vad du hoppas kunna uppnå. Detta färgämne använder ppd – den kemikalie som orsakar cancer och allergier, men används i mycket låga doser. Detta är anledningen till att färgämnet täcker grått mycket bra. Jag använder det här färgen varje par månader för att röra upp rötterna mellan vanlig användning av hennafärg. Det är ett bra värde eftersom du kan blanda lite färg och spara resten för en annan applikation eller 2 om ditt hår är mycket kort. Bra produkt, säkrare än de flesta kommersiella färgämnen, trevlig lukt, fungerar på 40 minuter, lätt applicering, inte rörigt alls. Jag gillar det. Eftersom det inte skadar mitt hår och mitt hår lyser efter att du har använt den här produkten. När det gäller val av färg måste jag säga att resultatet är mörkare än i förpackningen.

Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg

Jag blandar mörkblond och ljus kastanj för att få vacker ljuskastanjfärg. För att få bra resultat måste du hålla det minst 45 minuter på håret. Med vänliga hälsningar och lycka till alla! Jag har brunt hår och det matchar min hårfärg perfekt. Det är en naturlig nyans utan röda pigment. Täcker alla mina gråar. Jag är väldigt nöjd med den här produkten, jag letade efter att komma undan farliga kemikalier som finns i så många av dessa typer av produkter. Efter att ha använt henna och det fungerar inte bra för mig längre och väldigt rörigt, bestämde jag mig för att prova detta. Det finns ingen lukt, färgen är fantastisk, lätt att använda, balsam fungerar bra och lämnar mitt hår mjukt och glänsande. Jag har använt många hårprodukter genom åren och det här är överlägset bäst. Det täckte min grå perfekt. Egentligen letar jag fortfarande efter ett naturligt sätt att färga mitt gråa hår, men även om jag har provat många märken av henna, kan ingen henna täcka grått hår så bra och pålitligt som kemiskt färgämne.

Relaterad produkt:
Now Foods, Essential Oils, Geranium, 1 fl oz (30 ml), kr120.00 - Bad, Skönhet, Aromaterapi Eteriska Oljor, Geranium Olja Sverige

Recension: Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) Detta varumärke är en av dem med den lägsta mängden skadlig ppd, så jag använder den en gång i taget för att förena min bruna färg när gråarna visar igenom för mycket. Det är mycket mildt och torkar inte håret mitt, vilket gör det skiner och slät. Jag har använt herbatint i flera år och är glad med det. Färgen ser naturligt ut, innehåller färre toxiner än de flesta hårfärgerna och är en lättblandad gel (2 delar att blanda ihop). Jag blandar bara en liten mängd och sedan målar den på de små områdena vid templen där jag har grå, vänta och sedan schampo. Mycket lätt, och det tar mig för evigt att komma igenom hela flaskan. Det du inte använder kan sparas för andra applikationer.

Det gör det extremt ekonomiskt. Använd den här produkten i nästan 20 år. Jag får komplimanger från skönhetsproffs och främlingar om färgen på mitt hår ofta. De flesta är förvånad över att lära mig att mitt hår är färgat. Jag föreslår blandningsfärger! Jag blandar alltid minst två färger. Köp herbatint shampoo om du kan och glöm inte att använda balsam. Annars kommer ditt hår att känna som halm. Denna produkt täcker verkligen grays. Jag var väldigt nöjd. Övergripande nöjd. Älska det, älska det, älska det. Detta är den bästa hårfärgen jag någonsin har använt och den täcker grå ännu bättre än salongfärg. Det är naturligt och inte hårdt och det är en perfekt matchning till min brunettfärg!

Stå i badrummet i 40 minuter och vänta på att färgen skulle sätta hade alltid varit en eländig upplevelse när jag använde droghårdfärg. Herbatint har inga ammoniakgaser så det låter mig andas även under vintermånaderna när jag har alla fönster stängda. Färgen är också bättre. Jag köper det för mig själv och en vän så vi kan få gratis frakt. Vi älskar det. Använd det i flera år, vänta på ett försäljningspris och lagerhöga efter behov. Och så beställde jag herbatint för nästan ett år sedan. Jag har använt den ända sedan!

Det är bra. Du har inga hemska kemiska dofter som du gör yr och kan inte fungera. Min hårbotten torkar inte ut och flakar hur den en gång gjorde efter att ha dött den. Lämna på färgämne i minst 30 min och det kommer att täcka det grå. Jag var i en nypa och hade inte någon herbatint ungefär 3 månader sedan. Jag använde vanliga diskmedel och tänkte att jag skulle passera ut ur de rök som jag glömde var så starka. Aldrig mer! Gör något bra för ditt hår och huvud. Prova produkten. ) Köp några flaskor i taget om du är som jag och måste täcka grå hela tiden. Amy, herbatint är naturlig hårfärg som gör mitt hår glänsande och hälsosamt. Jag har mycket grå, så jag blandar lätt kastanj med lätt kopparkastanje för en vacker och jämn täckning. Jag hade använt surya henna, brasilkräm i 2 år. Men när jag försökte beställa den här gången var färgen jag ville ha slut i lager.

Bara försökt det, väldigt nöjd med resultatet – fin naturfärg, stor grå täckning (vilket är mycket bättre än Henna hårfärger). Den enda ofullkomligheten jag hittade är att det gjorde mitt hår ganska torrt. Men om färgen kommer att hålla längre än Henna-baserade färgämnen, behöver jag inte färga så ofta som hjälper till att minimera skadorna (eller torrheten). Överlag mycket glad! Bra produkt! Också vill tacka de som kommenterade herbatintfärgen tenderar att vara mörkare än den är beskrivning. Jag köpte en nyans ljusare och visade sig vara precis den färg jag ville ha. De andra naturliga hårfärgprodukterna jag har använt håller inte så länge. Det är lite svårt att applicera, men det är bäst att göra med en pensel. Det ger utmärkt täckning av grått hår.

Vägen mörkare då väntade jag mig men fin färg och varar bra. Kommer att blanda med ljus blondin för nästa gång. Använd den här färgen med 5m ljus mahogny kastanj ger en bra färg, färgen håller och varar så länge som permanenta färgämnen men utan de farliga kemikalierna, håret är mjukare och är mycket mindre hård än andra färgämnen. Kommer att fortsätta använda det i framtiden. Herbatint är den enda hårfärgen jag har använt i åratal. Den ger rik färg och är lätt att använda.