Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sportnäring, Återhämtning Efter Träning, Kolhydratpulver

EFX Sports, Karbolyn Fuel, Blue Razz Watermelon, 4.3 lbs (1950 g)

EFX Sports, Karbolyn Fuel, Blue Razz Watermelon, 4.3 lbs (1950 g) Review

kr350.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: EFX Sports, Karbolyn Fuel, Blue Razz Watermelon, 4.3 lbs (1950 g)
Produkt Antal: 4.3 lb, 2.21 kg, 25.4 x 15.2 x 15.2 cm
Produktkategori: Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring, Sverige

Relaterad produkt:
Optimum Nutrition, Pro Gainer, High-Protein Weight Gainer, Double Chocolate, 5.09 lbs (2.31 kg)

Formulerad för att vinna! Performance Carb, kosttillskott, energi, uthållighet, återhämtning, glutenfri, informerad-sport som är betrodd av sport, vad är detta “Performance Carbohydrate” Karbolyn? Karbolyn representerar gryningen för en ny era av kolhydrater tillskott. Den härrörande från potatis, ris och majs erbjuder denna snabbverkande, långvariga, högpresterande förening det bästa av både enkla och komplexa kolhydrater. Enkla kolhydrater har förmågan att snabbt komma in i blodomloppet. De kan emellertid också stimulera en stark “spik” och efterföljande “krasch” på grund av en snabb ökning och minskning av insulinnivåerna. Detta kan vara bra för en snabb sprängning av energi men inte för långvarig uthållighet. Komplexa kolhydrater ger en uthållig uthållighet. Men de är långsamma att smälta och kan låta dig känna uppblåst och slö, Karbolyn levererar det bästa av båda världarna. Karbolyn tas upp i blodomloppet som ett enkelt socker men utan den typiska kraschen som orsakas när dina muskler slutar på bränsle. Det har också visat sig absorberas så snabbt som ren Dextrose (ett enkelt kolhydrat). Ändå ger det fortfarande hållbar energi utan att “krascha”, ta inte vårt ord för det. Vad säger studien? Den kliniska studien försökte dokumentera huruvida Karbolyn har en positiv och hållbar effekt.

Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring: EFX Sports, Karbolyn Fuel, Blue Razz Watermelon, 4.3 lbs (1950 g)

Många kosttillskott före träning innehåller specialiserade ingredienser, inriktade på att öka idrottsprestanda, uthållighet, muskelbyggnad, viktminskning och mycket mer beroende på formuleringen. Instruktionsshaker-flaska: Lägg omedelbart efter träningen och tillsätt 3 skopor till 16-20 oz vatten eller föredragen dryck och skaka kraftigt i 20-30 sekunder. Muskelbränsle inom träning är det mest vetenskapligt avancerade pre- och intra-workoutet som är tillgängligt för högintensiv tävling och träning. Idrottsnäring är ett ständigt utvecklande område med hundratals forskningsdokument som publiceras årligen. Maratonlöpare kan få en snabb sprängning av energi med en snabb och lätt gel, boxare kan öka sin återhämtning efter kamp med ett enkelt tillägg, och kroppsbyggare kan noggrant kontrollera sitt protein- och kolhydratintag för att passa deras unika behov. Inte bara är näringstidsundersökningar öppen för fråga när det gäller användbarhet, utan nyligen visade bevis har direkt utmanat den klassiska uppfattningen om relevansen av näringsintag efter ansträngning på anabolism. De levererar bekvämt kolhydrater, elektrolyter, vätska och protein och de konsumeras vanligtvis omedelbart efter träning när kroppen är redo för snabb påfyllning. Ät (eller drick) din återställningsmåltid direkt, inom den första halvtimen efter träningspasset.

EFX Sports Carbohydrate Powders Condition Specific Formulas - Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

Som alla gymråttor kommer att säga att det finns en enorm anledning att lägga till protein till återvinningsdrycker. Kolhydratpåfyllning så snart som möjligt efter avslutad träning (helst under de första 30-60 minuterna) drar nytta av hög glykogensyntasaktivitet, vilket är nödvändigt för att maximera muskelglykogen, det första bränslet som kroppen använder när träningen påbörjas. Medan vissa av tillskotten här kan fyllas, är ingen av dem avsedda att vara måltidsersättare. Det kan vara en bra idé att begränsa mängden fett du äter efter träningen, men att ha lite fett i din måltid efter träningen påverkar inte din återhämtning. Jag loggar kalorierna i näringsetiketten, men använder fortfarande bara två skopor. En översikt över vår nuvarande förståelse av det ergogena värdet av näring och kosttillskott när det gäller viktökning, viktminskning och förbättring av prestanda. Sammanfattning: Ät din måltid efter träningen inom 45 minuter efter träningen. Vassleåtervinningsstång 330 kalorier i en bar (75G) med 25 g kolhydrater och 20 gram protein. Det här handlar inte om munkar och undrande bröd, men bra komplexa kolhydrater (fullkorn, havre, bönor, quinoa, etc.), frukt och grönsaker. 5, För närvarande är kreatinmonohydrat den mest omfattande studerade och kliniskt effektiva formen av kreatin för användning i kosttillskott när det gäller muskelupptag och förmåga att öka högintensiv träningskapacitet. Pre-workouts kan gå från 80 mg koffein per portion hela vägen till 400 mg eftersom vissa tunga tilläggsanvändare har varit koffeinkonditionerade.

Relaterad produkt:
Kaged Muscle, Pre-Kaged, Pre-Workout Primer, Fruit Punch, 1.41 lbs (640 g)

Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring: EFX Sports, Karbolyn Fuel, Blue Razz Watermelon, 4.3 lbs (1950 g)

Hammergel och akta är idealiska för träning och tävlingar på upp till två timmar, ibland längre under vissa omständigheter. Betydelsen av återhämtningsnäring beror på typ och varaktighet av träningen just avslutad, kroppens sammansättningsmål och personliga preferenser. Ur rent pragmatisk synvinkel representerar konsumtion av protein efter träning en möjlighet att föda; detta i sin tur bidrar till ens totala dagliga energi och proteinintag. Vi tror att sojaproteinets aminosyraprofil är idealisk för användning under träning, varför hammernäringens evighet och hållbara energi innehåller soja som proteinkällan.Även om inga statistiskt signifikanta förändringar observerades mellan grupper, tenderade proteingrupper till större ökningar jämfört med kolhydratgruppen medan morgonfettoxidationen var störst i den kasein-kompletterade gruppen. Vidare har vikten av samintagande protein efter träning och kolhydrater nyligen utmanats av studier som undersöker den tidiga återhämtningsperioden, särskilt när tillräckligt med protein tillhandahålls. Vassle, å andra sidan, är bäst när det snabbt kan användas som direkt efter ett träningspass. Ett säkert sätt att utarma de hårt förtjänade glykogenlagren för snabbt är att äta en måltid (Eller en energibar, gel eller sportdrink) en timme eller två innan tävlingen startar.

Tidpunkten är också ett stort problem för många när det gäller att konsumera en återhämtningsdryck. Det primära målet med din måltid efter träning är att förse din kropp med rätt näringsämnen för tillräcklig återhämtning och maximera fördelarna med din träning. Ja, det är viktigt att upprätthålla ett konsekvent kaloriintag under en träning eller ett lopp, men om vädret blir varmt minskar kroppens förmåga att bearbeta kalorier vanligtvis. För idrottare är det inte bara en fixering, näringsbehov varierar före, mellan och efter träning. Vi arbetade med entusiastiska och informativa medarbetare som tror på sina produkter och är intresserade av att optimera löparens styrka och återhämtning. Extrakt av grönt te är en vanlig ingrediens i kosttillskott för sport. Äkta näringskällor kvalitet råvaror som alla är testade från tredje part och fokuserade på resultat, legitimitet och rena ingredienser. Kreatin är perfekt för män och kvinnor som vill träna till nästa nivå, bli starkare och kraftfullare och se massiva vinster i gymmet eller hans eller hennes sport. Genomfyllning av glykogen med högkvalitativa kolhydrater hjälper kroppen att ladda upp. En annan stor del av återhämtningsprocessen är rehydrering. Glukos, fruktos, sackaros) och maltodextrin som finns i vanliga sport-, energi- och återvinningsdrycker. Det finns studier som tyder på att ta det efter ett träningspass, emellertid eftersom kombinationen av alla tre tillskott kan hjälpa till att öka en idrottsmanas anabola produktion och stödja utvecklingen av muskelstyrka.

Sammantaget har de inte bekräftat konsistensen av positiva resultat i akuta studier som undersöker näring efter träning. Nla hennes vassle är glutenfri och vetenskapligt formulerad för att främja mager muskeltillväxt, förbättra muskelåterhämtningen och driva dina muskler för hög intensitetsträning. Det är särskilt viktigt att äta kolhydrater och protein efter träningen. Jag använder detta efter en superhård träningsövning som fyller på och hjälper till i avdelningen efter träning. Jag gör detta definitivt till ett av mina måste för gymmet. På grund av denna förståelse har denna kategori av idrottsnäring historiskt fokuserat på elektrolyter, glutamin (en essentiell aminosyra) och kreatin. Således har många produkter inkluderat grenade aminosyror för ideal utvinning. Forskning visar att man äter en 4: 1-förhållande kolhydrat-till-protein inom 30 minuter efter träning hjälper idrottare att lagra tre gånger så mycket glykogen som de som väntar på två timmar att äta. Tänk på att följande riktlinjer är för uthållighetsåterhämtning, även om de fungerar bra för lagsporter också, och till och med träningspass som crossfit, där betydande bränsle kommer från glykogen. Korrekta mängder kolhydrater i kosten gör att kroppen kan använda proteiner för sin faktiska roll, reparera och återuppbygga muskelvävnad.

Relaterad produkt:
EuroPharma, Terry Naturally, Omega 7, Dry Eye Relief, 60 Softgels

EFX Sports Carbohydrate Powders Condition Specific Formulas – Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

EFX-sportkolhydratpulver Skickspecifika formler: Även när en återhämtningsdryck är vettig är de viktigaste ingredienserna flytande och kolhydrater, följt av elektrolyter och protein. Även om orsaken till doms är mångfacetterad och knuten till en kaskad av händelser kopplade till muskelskada, är det inte nödvändigtvis en indikator på storleken på muskelskada och kan därför inte användas i sig för att bestämma muskleråterhämtning och anpassningar från träning. Nu kan alla driva som en idrottare med vårt kreatinmonohydrat, muskelbränsle inom träningen och signaturåtervinningsprotein. Intensiv träning kan främja betydande fördelar för din kroppsbyggnad på lång sikt, men bara om du levererar de näringsämnen som behövs för återhämtning. Författarna föreslog att minskningen i tc som ses i vassle-kompletterade löpare kan indikera att kolesterol omsattes mer effektivt till steroidhormoner, vilket resulterade i förbättrad fysiologisk återhämtning och anpassningar från den ansträngande träningsprocessen. Unik källa till kolhydrater kommer från superstärkelse, som är en hydrotermiskt kokt majsstärkelse som inte är gmo. Omedelbart efter träning: Konsumera 1 portion karbolik för att fylla på glykogennivåerna och förbättra drastiskt återhämtningen. Fluid Recovery är en prisbelönad blandning av återvinningsdryck efter träning.

Andra väntar tills forskning har presenterats i patent, forskningsabstrakt eller publikationer innan de utvecklar näringsformuleringar med näringsämnet. Denna gynnsamma effekt erhålls med konsumtion av kolhydrater, från alla källor, vid ett totalt intag av 4 g per kg kroppsvikt, vid doser, inom de första fyra timmarna och senast 6 timmar, efter mycket intensiva och/eller långa varaktig fysisk träning som leder till muskeltrötthet och utarmning av glykogenlagrar i skelettmusklerna. Många kosttillskott efter träning presenteras som pulver som måste blandas med vatten eller som förblandade flaskdrycker. Vi hittar näringslösningar för din livsstil. Mätt återhämtningsvariabler efter en träningssession med total kroppsresistens och fann att de försökspersoner som konsumerade ett vassleproteintillskott (25 G protein, 2,5 g fett och 3 g cho) hade lägre frekvenser för hela kroppens proteinuppdelning, medan de som konsumerade ett kolhydrattillskott (32,5 G cho) hade faktiskt högre frekvenser av hela kroppens proteinsyntes. Koffein är en naturligt härledd stimulant som finns i många näringstillskott typiskt som gaurana, bissey nut eller kola. Som vi nämnde ovan i de bästa totala proteinerna, är cellucor också i återhämtningspelet med sitt kor-prestanda vassle, vilket är en idealisk formel för idrottare som vill upprätthålla mager muskel, fylla på näringsämnen efter ett träningspass och kanske till och med njuta av deras söta tand!

Dina muskelceller är mer känsliga för effekterna av kolhydratet när de värms upp, så de är mer benägna att dra upp kolhydraterna och göra mer glykogen för din kropp. Teoretiskt kan intag av kolhydrat och protein efter träning leda till större anpassningar av träningen. Deras produkter får rutinmässigt fyra och femstjärniga betyg, inklusive deras hmb-tillägg. Det skulle förmodligen driva dig bättre än en smoothie och en bar, och göra det lättare att följa en lättare kaloriutvecklingsrutin efter klassen. Det är enkelt, det är billigt och det har allt jag behöver efter mitt träningspass. Går bra med: Vassleprotein efter träning. Hur viktig är återhämtningsnäring efter träning? Jag är en löpare och mina ben är mycket fräschare efter en bra träning efter att ha använt detta. Detta innebär att de specifika sportnäringstillskottets behov också kommer att variera. Optimal näring har dock vidtagit åtgärder som måste skiljas från dessa företag. Om ditt mål är att förbli mager hela tiden är det viktigt att tänka på timing av kolhydrater i din diet. Vissa proteiner är till hjälp för återhämtning, men det är osannolikt att du behöver proteintillskott.

Wilson gj, layman dk, moulton cj, norton le, anthony tg, stolt cg, rupassara si, garlick pj: tillskott av leucin eller kolhydrat minskar ampk och eef2 fosforylering och utökar syntes efter muskelprotein efter råttor. Jämfört med den optimala näringsmassonproteinet med den betydande mängden kolesterol; detta är bättre. Inte bara är näringstidsforskning öppen för fråga när det gäller användbarhet, utan nyligen visade bevis har direkt utmanat den klassiska uppfattningen om relevansen av näringsintag efter träning med avseende på anabolism. Den är utformad för att levereras i hela kroppen snabbt så att muskeltillväxt- och återhämtningsprocessen kan starta så snart den träffar ditt system .; Och ägare och medicinsk chef för nordostliga ryggraden och idrottsmedicin, pc.