Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sport, Sports, Protein Bars, Protein Barer

Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each, kr260.00 – Sport, Protein Barer Sverige

Relaterad produkt:
Body Fortress, 100% Pure Creatine HCL, Lemon-Lime, 3.52 oz (100 g), kr140.00 - Sport, Kreatinpulver, Sport Sverige

QuestBar, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each by Quest Nutrition-Sport, Protein Barer

kr260.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each
Pris: kr260.00 (€25,00)
Produkt Antal: 0.79 kg, 18.8 x 14 x 5.8 cm
Produktkategori: Sport, Protein Barer, Sports, Protein Bars

Quest nutrition, questbar, protein bar, choklad jordnötssmör, 12 barer, 2. 1 oz (60 g) vardera – 4 g netto kolhydrater. 23 G kolhydrater – 14 g fiber – 5 g erytritol = 4 g netto kolhydrater. 20 G protein per portion. Per stapel. Endast 1 g socker. 14 G fiber. Glutenfri.

De sa att denna proteinstång inte kunde göras, men vi gjorde det äntligen. Det är utsökt mat fylld med protein som inte gör några kompromisser. Läs bara våra ingredienser och du kommer att se. Sverige Detta håller dig nöjd och smakar fantastiskt, speciellt för de som älskar jordnötssmör. Gilla en syndig godisbar utan skuld. Dessa är överlägset några av de bästa jag någonsin har ätit och jag har använt proteinstänger i 20+ år. Bottom line ja, jag skulle rekommendera det till en vän. De var verkligen chocolatey och jordnötssmörjiga, konsistensen är underbar och seig men ännu bättre när det är bakat! Microvave i 20 sekunder, rulla in i 4 bollar och dyka upp i en 250 graders celcius ugn i 5 minuter. De visar sig exakt som kakor, smutsiga och mjuka insider och krispiga utsidan! Fantastiskt!

Fantastisk sötprovningsprodukt, definitivt en av mina favoriter! Njut av! Jag har sökt abit på Sverige för proteinstänger som inte innehåller sockeralkoholer som kan spika dina insulinnivåer. Detta märke av barer har slagit rätt plats. Jag beställde choklad brownie och jordnötssmör. Och jag gillar jordnötssmöret bättre, för det är sötare, och i chokladbrunet kan jag fortfarande smaka på luo han guo (vissa människor kanske inte gillar eftersmaket på denna kinesiska naturliga sötningsmedel). Det är inte så mjukt som andra proteinstänger som använder sockeralkoholer, men förväntar sig att det är ganska snyggt. Jag älskar chewieness av dessa, kommer att köpa igen! Så bra att mikrovågsugn. Inte för länge tho !, Typ av en tuff konsistens, riktigt bra smak. Och så fyller och stor i storlek med tanke på det är bara 160cals! Inte för sött, det är en vinst. Kommer att köpa dessa igen! Min favorit av 4 försökte jag. Min 21 månader gamla son gillar dem också vilket är bra eftersom han knappt äter någonting annat. han är fortfarande lite av en flaskskräp, så det här är ett bra sätt att få lite protein i honom. -) Jag skulle vilja prova några av sina andra barer men jag märker att några av dem innehåller sucralos vilket är ett stort nej nej, speciellt i en produkt som är utformad för att folk ska konsumera som prioriterar hälsa, fitness och välbefinnande på en hög nivå. vet inte varför några av deras stridsfält innehåller sackralos och några inte? Även om dessa har de lägsta kalorierna av smakerna, tycker jag att det finns ett offer i smak.

Relaterad produkt:
ALLMAX Nutrition, L-Carnitine Liquid + Vitamin B5, Vanilla Flavor, 16 oz (473 ml), kr140.00 - Kosttillskott, Aminosyror, Sport, L Karnitinvätska Sverige

Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each: Sport, Protein Barer

 De är fina och mjuka och inte lika svåra att tugga som några av de andra smakerna. Redigerad för att lägga till: Det här är en av stridsbalkarna som är mycket bättre microwaved. De smakar som en brownie då. Jag skulle ge dem en 3 ätit kallt (vilket är vad du gör när du behöver ett mellanmål på språng!) Och en 4 när det är varmt. Jordnötssmörsmaken är mycket dämpad, det mesta smakar som choklad till mig, även om jordnötsbitarna är en fin touch. Jag gillar andra smaker av quest bars bättre än den här (min favorit är cookie deg). Ingen jordnötssmör smak, bara choklad, gav det mesta av lådan bort. Dessa smakar så artificiell och dålig. Jag tror att jag kommer att gå tillbaka till Atkins, eftersom det här verkligen inte var ett bra köp. Det har inte mycket peanut putter smak och har inte heller en choklad smak.

Sport, Protein Barer

Det finns inget sätt att beskriva det. Jag säger inte att det är hemskt att du skulle slänga ut det efter en bit men med tanke på alla de andra underbara smakerna, så är det inte så att du spenderar din tid på Choc-jordnötssmöret. Satsa på något annat, detta är min 2nd gånger för att beställa detta, och jag kan inte sluta att äta detta, värmas i mikrovågsugn for10-20 sekunder-dessa dåliga pojkar är en söt tooths dröm snack! Jag älskar sökfält. De flesta smakerna är stora. Denna smak är inget undantag. Min man och son njuter av stridsstänger och choklad jordnötssmör är en av de gå till barer. Chokladmynt är också bra, fyllning och tillfredsställande, hur står det emot människor att äta mer än en? Kommer definitivt att prova andra smaker!

Relaterad produkt:
Sunwarrior, Warrior Blend, Plant-Based Organic Protein, Mocha, 1.65 lb (750 g), kr330.00 - Sport, Träning, Protein Sverige

Recension: QuestBar, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each by Quest Nutrition

Detta är min bästa smak hittills och jag har smakat fyra. Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each Jag rekommenderar det och jag kommer att köpa igen. Otroligt bra smak, med allt protein och mineraler att starta. Vega sport protein bar är upp till uppgiften. Vega organiska maca tillskott av efterföljande naturaler – maca har använts av infödda peruaner i tusentals år för att förbättra energi, fertilitet och sexuell funktion. Den amerikanska hjärtföreningen rekommenderar dock att man reglerar sitt natriumintag för bättre hjärt-kärlfunktion. Emellertid bsn protein skarpa bar packar mer protein med tanke på en bar är bara 57 gram. Med det skulle det nu vara en bra tid att inkludera ärtprotein i din gymnastikväska.

 Rubriken är självklart hur mycket protein de innehåller, men som med all bearbetad mat måste du vara försiktig med att undvika dolda näringsmässiga nasties. “det finns risker för att ha en obalanserad kost inklusive vitamin- och mineralbrist och på lång sikt ökar risken för att utveckla kroniska tillstånd, avslöjade hon. Vår protein bar är en glutenfri produkt för aktiva människor i alla åldrar. Vegan kreatinmonohydrat vid nuvarande sport – ett av de mest populära sporttillskott är kreatin en naturligt förekommande förening i muskelvävnad som fungerar som en energibehållare för att upprätthålla optimala nivåer av atpproduktion under intensiv träning. Även proteinstänger förpackade med ingredienser kan inte ersätta alla näringsämnen som finns i helmatskällor. Förutom andra näringsämnen behöver människokroppen protein för att bygga muskler. Quest nutrition protein bar, choklad jordnötssmör, 20g protein, 4g netto kolhydrater, 170 cals, låg carb, glutenfri, soja fri, 2. Kända tillverkare av sportsproteinstänger och andra sporttillskott som finns tillgängliga i Australien har kontaktats för näringsämnena för högproteinprodukter, särskilt kalium-, protein- och fosforinnehåll. Viktminskningstillägg bidrar till att bränna fett och hålla din diet konsekvent så det är lätt att se resultat. Medan de organoleptiska begränsningarna för att producera högproteinstänger är en begränsande faktor, kan sportens näringsvarumärken i barkategorin göra och bör göra mer för att öka deras relativa attraktivitet.