Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Akg (Alfa Ketoglutarsyra), Akg, Alpha Ketoglutaric Acid

Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g), kr250.00 – Kosttillskott, Akg (Alfa-Ketoglutarsyra) Sverige

Relaterad produkt:
Country Life, Realfood Organics, Probiotic Daily Powder, 3.1 oz (90 g), kr210.00 - Kosttillskott, Probiotika Sverige

OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g) by Source Naturals-Kosttillskott, Akg (Alfa-Ketoglutarsyra)

kr250.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g)
Pris: kr250.00 (€24,00)
Produkt Antal: 0.16 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Akg (Alfa-Ketoglutarsyra), Supplements, Akg, Alpha Ketoglutaric Acid

Källa naturals, okg (ornitin alfa-ketoglutarat) pulver, 4 oz (113. 4 g) – atletisk serie. Kosttillskott. Ornitin alfa-ketoglutarat, eller okg, är en kombination av aminosyrornitin och alfa-ketoglutarsyra (akg). Akg är en viktig komponent i krebs-cykeln, den främsta energiproducerande cykeln i kroppen. Fri form ornitin används av idrottare och de som vill förbättra prestanda. Okg sparer musklerna behovet av att bryta ner sina bcaas (grenkedjiga aminosyror) för att generera glutamin, ett viktigt energibränsle. Glutamin genereras när akg kombineras med ammoniak som frigörs under intensiv muskelaktivitet. Sverige Köpt och öppnat april i år, utgången oktober nästa år.

Medan behållaren anlände med tätning på plats, när jag tog av locket och inre tätningen fann jag att pulvret var en solid gul sten inuti. Jag kunde chip bort lite för att få en smak i lite vatten. Det är surt / surt men jag tycker om den typen av smak. Vad lite jag kunde blanda verkade lösa upp. Skam – jag ville verkligen försöka detta. kommer inte att köpa igen – för dyrt. Denna produkt är lite dyr, men den är av god kvalitet och det är väldigt svårt att hitta okg online. Jag är på en högprotein diet och det är en utmärkt ammoniakavtagare. Jag känner skillnaden på de dagar jag tar den, mer energisk. En klinisk studie visade att höga doser okg (10g / dag) förbättrade 1rm prestanda hos utbildade idrottare, jag tycker att det här är en bra produkt, har använt den på och av i åratal. Jag tycker att det här är en mångfacetterad produkt, jag tycker att den hjälper både under träningspass och hjälper också till att återhämta sig efteråt samt bidra till att minska ledvärk när det tas långsiktigt. Excellent! Kollat ​​överallt för detta! Nödvändig del av krebscykeln och ingen verkar ha den tillgänglig!

Relaterad produkt:
MusclePharm, BCAA Essentials, Lemon Lime, 0.52 lbs (234 g)

Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g): Kosttillskott, Akg (Alfa-Ketoglutarsyra)

Jag bryr mig inte alls för smaken, väldigt mycket tårta, men verkar hjälpa lite. Kommer hålla med och hoppas på mer, men just nu är det lite bra! Första gången jag öppnade den var det redan klumpig med fukt, även om utgångsdatumet inte är i 3 år. Pulvret fylldes hela vägen till toppen av flaskan och ett färskpaket som pressades in i toppen var uppenbarligen otillräckligt för att hålla det fritt flöde. Jag har använt aakg förut och har inte haft ett fuktproblem så. Trodde att jag skulle försöka ok, men är inte inspirerad att få en annan från det här varumärket. Det är väldigt tart, så under tiden spädar 1 tsk i 32oz vatten / kolsyrade vatten det mer tilltalande. Om du tar det med mindre vätska, känns det som att det är etsande dina tänder! I kombination med kolsyrade vatten verkar det hjälpa till med min energi. Ett antal saker påverkar denna process, inklusive dina gener. Oralt har inga signifikanta biverkningar rapporterats i kliniska prövningar (18113). Två huvudorsaker till jäst och svamp uppbyggnad i tarmen är ett resultat av kvicksilverförgiftning och två, orelaterade, två mycket antibiotika som dödade goda bakterier i kroppen och lämnade en tomrum för dåliga bakterier / jäst att fylla.

Kosttillskott, Akg (Alfa-Ketoglutarsyra)

Indikationer a-ketoglutarat genom att söka hälsa är en organisk syra som är viktig för korrekt metabolism av alla väsentliga aminosyror och överföring av cellulär energi i citronsyracykeln. Forntida renhet kan inte ge medicinska åsikter. Detta tillskott bör tas i portioner på 1000 till 2000 mg per dag. Författarna förklarar att tidigare studier visar alfa-ketoglutarat förhindrar tumörtillväxt i celler som har blivit sjuka, ett tillstånd som kallas hypoxi. Genom att notera en massa ingredienser under en blandning på etiketten måste tillverkaren bara berätta hur mycket av blandningen som finns i en servering samtidigt som det döljs hur mycket av varje ingrediens som finns i en servering. Som sagt ovan är vi tillverkare som har lagt fokus på produktkvaliteten. Elegans och däggdjursceller, liknande atp-syntas 2 (Atp-2) knockdown. L-lysin har många andra funktioner i kroppen eftersom det ingår i många proteiner, som används av kroppen för olika ändamål. Viktigt: Alpha-keto glutaratsyra tillverkas för och säljs uteslutande genom att söka hälsa. 2 En kontrollerad studie visade att intravenös akg förhindrade en minskning av proteinsyntesen i musklerna hos patienter som återhämtade sig från operationen. Source Naturals, OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g) Aminosyra alfa-ketoglutarater är tekniskt aminosyrederivat. 5% rabatt på promo: Slå på automatisk frakt och spara 5% på varje automatisk frakt.

Relaterad produkt:
Nature's Way, EfaGold, Mega-DHA, 1000 mg, 60 Softgels

Recension: OKG (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) Powder, 4 oz (113.4 g) by Source Naturals

Närvaron av akgmolekylen förstärker inte bara aminosyrans funktion och övervinner dess inneboende begränsningar, men ökar också absorptionshastigheten, vilket minskar behovet av stora doser, vilket kan lägga mindre stress på kroppen. Alfa-ketoglutarat är en viktig kvävetransportör i biokemiska vägar. I tca-cykeln dekarboxyleras akg till succinyl-koa och koldioxid med akg-dehydrogenas, som fungerar som en nyckelkontrollpunkt för tca-cykeln. Trots fenotypisk heterogenitet associerad med mutationer i mitokondriella gener, påverkar mitokondriala sjukdomar ofta neuronfunktion och orsakar neurons nedbrytning. De upptäckte att tricarboxylsyracykeln mellan akg försenar åldrande och förlänger livslängden hos c. Denna egenskap kan erbjuda fördelar för blodtryck. Alla ingredienser genomgår state-of-the-art analys för att säkerställa nolltolerans för föroreningar. Jag tror att det finns ts lider som kan ha haft ts inducerad från antingen kvicksilver i de vaccinationsskott som använts för några år sedan eller från skador från överanvändning eller överkänslighet mot antibiotika som barn med en utvecklande tarm.

Korrespondens bör adresseras till maria bayliak; tio. I detta avseende har akg, som är en föregångare till p5c, också en nära relation till prolinmetabolism i cellen och organismen. Oralt används alfa-ketoglutarat för njursjukdom, gastrointestinala störningar, bakteriell överväxt, intestinaltoxi, leverdysfunktion och kronisk candidiasis. Fler högkvalitativa studier krävs innan en slutsats kan göras. Proteinmetabolismdelen av detta intresserar mig verkligen, eftersom min yngste verkligen verkar undvika proteinmat. I idrottare och patienter, delar akg glutamin, vilket förbättrar dess syntes och tillgänglighet. Om du är gravid, kan bli gravid eller amma, kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder den här produkten. En extra fördel är att akg är en föregångare till glute, så när akg är färdig med att göra det är jobbet som en shuttle molekyl omvandlas den till glute. Du kan behöva undvika att ta arginintillskott om du är utsatt för kalla sår eller har genital herpes, eftersom viruset använder arginin för att replikera.

Alfa-ketoglutarsyra sägs ofta förbättra atletisk prestanda. 1, bildas Prolin genom omvandling av pyrrolin 5-karboxylat (P5c), en mellanprodukt i omvandling av prolin, ornitin och glutamat.