Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Örter, Health, Herbs, Heart Support, Hjärtkardiovaskulär Hälsa, Heart Cardiovascular Health, Barberry, Bärbär – Berberin, Berberine, Hjärtsupport

Thorne Research, Berberine-500, 60 Vegetarian Capsules, kr300.00 – Hälsa, Hjärtkardiovaskulär Hälsa, Hjärtsupport, Örter, Bärbär – Berberin Sverige

Relaterad produkt:
New Chapter, Rhodiola Force 100, 30 Veggie Caps, kr150.00 - Örter, Rhodiola Rosea, Adaptogen Sverige

Berberine-500, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research-Hälsa, Hjärtkardiovaskulär Hälsa, Hjärtsupport, Örter, Bärbär - Berberin

kr300.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Thorne Research, Berberine-500, 60 Vegetarian Capsules
Pris: kr300.00 (€28,90)
Produkt Antal: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.2 cm
Produktkategori: Hälsa, Hjärtkardiovaskulär Hälsa, Hjärtsupport, Örter, Bärbär – Berberin, Health, Heart Cardiovascular Health, Heart Support, Herbs, Barberry, Berberine

Thorneforskning, berberin-500, 60 vegetariska kapslar – kosttillskott. En mångsidig botanisk förening med bred applicering. 500 mg berberin hcl per kapsel. Högre belopp för underhåll av hälsosam metabolism. Stödjer friska lipidnivåer. Ger kardiovaskulärt stöd. Sverige Jag tar detta tillsammans med mitfomin. Jag kan äta mycket mat och karb.

Detta sänkte mitt blodsocker till det normala intervallet. Innan jag försökte berberin var ireading 135-170 efter 2 timmars måltid. Nu läser du ner till 120-105. Nästa läkare besöker, jag kommer berätta för honom om detta. Bra saker. Jag köpte den här produkten för att hantera mina polycystiska ovariesymtom. Jag förlorade 9 kg på 3 veckor utan att ens insett! Min bukfett minskade, och jag känner mig friskare överallt! Älskar det! Jag var på denna produkt av min nutritionist på grund av att inte kunna metabolisera carbs bra. Sedan jag använt produkten har jag märkt i min bukområde och bakre delen att tjockleken har kommit ner mycket. Det finns ingen efter smak, biverkningar och det är naturligt, jag har tagit det för en vecka hittills, jag tycker att det är ganska okej. Jag köpte den för att bota min candida.

 Jag kan inte jämföra detta med de andra produkterna, men jag tycker att det är en stark en du kan använda för att ta hand om läskiga candida! Jag är väldigt nöjd med produkten, genom att ta kapseln före mat, känner jag inte uppblåst. Minskar svullnaden runt midjan och hjälper till att kontrollera insulin. Jag har haft så många problem med min PCOS och insulinresistens tidigare, det har varit en mardröm. Jag hade till och med en läkare ordinerar metformin, men de här sakerna royally klämde upp min matsmältning och aldrig en gång hjälpt mig med mina pcos. Jo det är inte fallet med berberin, jag måste säga att jag är imponerad av det! Efter 5 dagar gjorde det i min tid vad alla typer av p-piller och metformin kunde inte, det fixade det i en konsekvent cykel, 4 månader i rad fungerar det och det är det bästa jag har haft under ett decennium! Så jag ska ta det, jag använde detta för att ta mig av nystatin som jag hade tagit från några månader för att åtgärda IBS-symtom. Det verkade fungera. Det gjorde inte annorlunda än de andra billigaste berberineprodukterna där ute. Används detta med parasitförsvar och nu livsmedel candida stöd och röd rod extracxt. Arbetade briljant för en månads användning. Produkten är underbar.

Relaterad produkt:
Life Extension, Uric Acid Control, 60 Vegetarian Capsules

Thorne Research, Berberine-500, 60 Vegetarian Capsules: Hälsa, Hjärtkardiovaskulär Hälsa, Hjärtsupport, Örter, Bärbär – Berberin

 Rekommenderas för problem med inflammation. Jag tog det och min höft som hade stört mig mycket slutade att vara smärtsamt omedelbart. Men inte bra på pocketbooken om du bor i Kanada. Jag var belastad ganska för frakt, då leverans dhl fick mig att betala extra för att se till att min leverans var i tid, då ändrade de till en lokal kurir, så det spelade ingen roll. Då var jag tvungen att betala den lokala kuriren för tullavgifter. Sammantaget mer än fördubblades priset på produkten. Har bara börjat ta detta men inte längtar efter socker som jag gjorde eller fick bli lätta. Jag måste omordna dessa för att få full effekt. Jag kan säga att jag har förlorat en liten mage eftersom kläderna är förlorande och vissa som jag inte kunde bära innan jag tog dessa piller, kan jag nu bära.

Hälsa, Hjärtkardiovaskulär Hälsa, Hjärtsupport, Örter, Bärbär - Berberin

Jag tror att det fungerar men det är dyrt. Jag älskar thorne produkter och aldrig besviken. Min naturläkare rekommenderade detta för att hantera mitt insulin (a1c). Arbetar ganska bra. Kommer att beställa igen. Jag ber att dessa saker fungerar, för när du lägger dem i munnen, de smakar fruktansvärda måste du svälja snabbt. Jag hoppas att det inte är något fel med dem. Jag trodde bara att jag skulle prova detta. Verkar fungera. Förlorade ett pund per vecka i två veckor. Ingen förändring i kost eller motion. Jag kan inte berätta om det verkligen hjälper mig eller inte. Ingen viktminskning eller något. Jag kan bara säga att piller är pricy och de smakar hemskt. Kanske är jag inte medveten om fördelarna.

Relaterad produkt:
Eclectic Institute, Chamomile, 200 mg, 90 Non-GMO Veggie Caps, kr130.00 - Örter, Kamille Sverige

Recension: Berberine-500, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research

Och kanske märker jag skillnad när jag slutar använda den. Men hittills känner jag inte att jag kommer att köpa det igen, jag ska ge dem till min man för att se om de hjälper honom. Jag försökte dem en gång och är starka och hållit mig vaken. Detta är ett mycket bra varumärke och hjälper till att sänka mitt blodsocker. Jag kommer att ge mer feedback när jag har några testresultat och kan kvantifiera hur mycket effekt en produkt har haft för mig. Thorne Research, Berberine-500, 60 Vegetarian Capsules Tidiga indikationer är att det här hjälper. Jag började ta thorneberberine på begäran av min naturopat att behandla mitt sibo-tillstånd. Jag har tagit det i nästan två veckor och har inte märkt någon förändring hittills, förutom att jag känner mig illamående hela tiden.

Det enda jag kan jämföra med är känslan av morgonjuka, men hela dagen. Jag har bara rekommenderats att ta tabletterna två gånger om dagen med måltider i två veckor – tack och lov, jag vet inte om jag kunde sluta med den här sjuka känslan längre! Också vara försiktig, det här är en farlig produkt att ta om du är gravid eller försöker bli gravid eftersom det kan orsaka fosterskador. Jag förlorar vikt genom att ta denna produkt. Jag äter mindre eftersom jag är nöjd med mindre mat och har färre mellan måltidsbehov. Vi började blanda barberry och goldenseal tillsammans. Flera studier 10-13 visade inhibition av tillväxt och aktivitet av berberin mot en grupp protozoa organismer, inklusive entamoeba histolytica, giardia lamblia, blastocystis hominis och de protozoer som orsakar chagasjukdom, trypanosoma cruzi. Äldre vuxna som konsumerar mycket antibiotika kan minska tecken på inflammation och bakteriell infektion med. Den första är genom att modulera de enzymer som är ansvariga för avgiftning – genom att modifiera vissa enzymers funktion, hjälper berberin att minska leverskador efter exponering för toxiner. En human klinisk prövning 2010 gjordes med berberin hos 60 patienter med typ 2-diabetes.

Dessutom finns det kontroversiella uppgifter om användning av berberin och det är derivat under graviditeten, så användningen av dem bör varnas vid graviditet och neonatal. En in vitro-studie har emellertid visat att berberin kan ha allvarliga interaktioner med makrolidantibiotika, såsom azitromycin. Barberry används för att lindra en stor variation av inflammation och infektion i kroppen. Faktum är att ju mer antibiotikum du konsumerar vid den här tiden, desto sämre blir det. Örten är bra för behandling av gallblåsa och njure stenar problem. Det rekommenderas inte för små barn eftersom det kan störa korrekt leverfunktion hos spädbarn. Några studier tyder på att barberry lättar symptom snabbare än antibiotika, möjligen på grund av det är astringent egenskaper. Berberinkonsumtion kan också bidra till ökade nivåer av hjärnkemikalier dopamin, serotonin och norepinefrin också, vilka alla är nödvändiga för en hälsosam hjärnfunktion och upprätthålla ett positivt humör. Akut administrering av berberin vid 5 mg / kg injektioner kan öka nervsystemet serotonin med 47% hos möss, men kronisk dosering (15 dagar) dämpar ökningen till 19% men bevarades (53%) med 10 mg / kg injektioner.

Ett bra berberintillskott bör göras med användning av berberin hcl eftersom det är den mest studerade formen som finns och har visat sig vara lättast absorberad. Och berberin hjälper också strålterapi till följd av kolit.