Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Tandkräm, Skönhet, Beauty, Toothpaste

Weleda, Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml), kr50.00 – Bad, Skönhet, Tandkräm Sverige

Relaterad produkt:
Desert Essence, Deodorant, Tropical Breeze, 2.5 oz (70 ml), kr40.00 - Bad, Skönhet, Deodorant Sverige

Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml) by Weleda-Bad, Skönhet, Tandkräm

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Weleda, Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml)
Pris: kr50.00 (€5,00)
Produkt Antal: 0.14 kg, 13.2 x 5.3 x 4.1 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Tandkräm, Bath, Beauty, Toothpaste

Weleda, salt tandkräm, 2,5 ml (75 ml) – naturligt skydd. Naturlig tandvård. Certifierad naturlig personlig vård. Weleda – i harmoni med naturen och människan. Kvalitet. Denna unika tandkräm, med havssalt och milda mineralslipp, hjälper till att förhindra tand missfärgning och bidrar till att minska uppbyggnaden av tandsten med regelbunden tandborstning. Det ökar naturlig salivproduktion, uppmuntrar kroppen att hålla tandköttet rena, friska och starka. Extrakt av myrra och råtta hjälper till att dra åt tandköttets konsistens. En blandning av eteriska oljor, inklusive pepparmynta, ger långvarig friskhet.

Fria från ytaktiva ämnen och fluorid. Sverige Det finns många märken av tandkräm som är fria från giftig fluorid. Men det är nästan omöjligt att hitta en som också är fri från tvättmedel, syntetiska dofter, färger, konserveringsmedel och råmaterial som härrör från mineraloljor. Denna tandkräm fungerar bra. Mitt tandkött verkar blöda mindre. Jag tycker också att det är smak. Efter ett medicinskt tillstånd började jag byta till mer naturliga produkter, tandkräm var en av dem. Jag gillar också de minsta ingredienserna i denna tandkräm. Så min första rör anlände i oktober, och jag är glad att jag har gjort rätt val! Det städar väldigt bra och lämnar en ren, ren, ren känsla. Ja det skumar inte, men det beror på att det inte innehåller skadliga skummande ingredienser. Under borstning är det salt men en gång sköljt ut lämnar den en ren känsla. Jag har sedan beställt i bulk för att spara mer pengar. Tack, Sverige! Jag har använt toms och jasons känslig tandkräm och glömde hur känsliga mina tänder är.

Relaterad produkt:
Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml), kr80.00 - Bad, Skönhet, Schampo, Argan Sverige

Weleda, Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml): Bad, Skönhet, Tandkräm

Denna tandkräm påminde mig. Verkar som en fin smak, men jag vet inte om fördelarna, men det smakar som salt, vad är meningen med att köpa det här, dopp bara tandenborsten i salt. Jag hoppas att de aldrig slutar här, min favorit tandkräm! Det innehåller inte sls så det kommer inte att skumma. Det är en polering brun salt pasta och det är fantastiskt att ta bort tartar. Jag älskar texturen och smaken av den. Om du inte förstår hur naturliga produkter är överlägsen kommersiella toxiner, och om du behöver ett munnfullt syntetiskt skum, kommer du inte uppskatta detta. Om du letar efter 100% naturlig godhet som lämnar tänderna polerade och rena utan att lägga cancerframkallande i munnen, då är det tandkräm för dig. Den enda nackdelen är att det tar mycket mer av denna tandkräm att göra jobbet än någon annan jag någonsin har använt. Och rören är små och dyr men Sveriges har de bästa priserna runt! Om de någonsin planerar att avbryta det, vill jag ha 100 fall, jag säljs för livet! Detta är utmärkt tandpasta. Min mamma är mycket holistisk och hon svär vid den. Min bf mamma studerar makrobiotika och hon sålde mig på den! Första röret kommer att smaka sååå salt men därefter vänjer du dig.

Och du kommer mer än att dra nytta av att använda den! Weleda salt tandkräm har varit en del av mitt liv, tysk, sedan min barndom. Min tandläkare och hans personal komplimangerar regelbundet mig om mina tandkötts hälsa och jag misslyckas aldrig med att påminna dem om att rekommendera Weleda Salt tandkräm till sina patienter. Det tar lite att börja använda, men fungerar bra. Min mun känns bra, och det hjälper till att öka salivproduktionen, vilket bidrar till att bekämpa bakterietillväxten. Det ger munnen känsla uppdaterad och ren. Det tänder verkligen tänderna .. Jag trivs helt och hållet med att borsta tänderna och ser foward på det många gånger om dagen. Det är dock en liten behållare. Det lämnar dina tänder väldigt vitt och uppfriskande.

Bad, Skönhet, Tandkräm

Relaterad produkt:
The Face Shop, Acne Solution Foam Cleansing, 5.07 fl oz (150 ml), kr60.00 - Bad, Skönhet, Ansiktsvård, Ansiktsrengöring Sverige

Recension: Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml) by Weleda

Det är en mycket enkel pasta för dina tänder, som det borde vara. Jag kommer att hålla fast vid den här. Min tandkött verkar blöda mindre också, så långt jag kan säga. Verkar som att mina tänder inte får placky byggas upp så ofta nu heller. Trevlig. Jag gamla dagar skyllede man munden med saltvand efter att ha bristet tnder. Syd aust, smakar ganska brutto. Jag kommer att fortsätta att använda från tid till annan.

 Jag tror att vi helt enkelt kan spara på denna produkt genom att borsta med riktigt salt. Detta är en av mina favorit naturliga tandkrämar! Det är helt annorlunda än de andra så du älskar eller hatar det. Denna tandkräm skumar inte, har en salt smak och borstar tänderna väldigt bra och lämnar ingen rester på dem. Weleda, Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml) Jag använder det växelvis med andra tandkräm eftersom det är ganska slipande. Det hjälper definitivt förhindra uppbyggnad av plack och bryr sig om tandköttet. Så enkelt prova om du vill bli kvar med lysande vita tänder i en frisk och frisk mun! Bästa tandkräm någonsin! Jag älskar smaken av detta. Det gör inte ett bra jobb med vitare. Jag byter detta med en tandkräm avsedd mer för vitare om det är ett problem.

Men händerna ner, det här är min favorit. Jag har provat mycket naturliga tandkrämar, lite bättre än andra, men den här är bäst! Smaken är lite stark först, men efter några borstar blir du van vid det. Det skumar inte, istället blir det flytande som du borstar och levererar en exceptionell ren! Det är bra för att ta bort plack och till och med lossa redan uppbyggd tartar. Mina tandkött blöder inte längre och tänderna förefaller vitare. När jag använder den med min sonicare känns det som om jag bara har haft en professionell tandvård ren, fantastisk. Om jag gör min smink själv, gör jag ganska rent öga och en matt röd läpp. När vi gör en naturlig hemlagad tandkräm, men vi letar efter att göra en produkt som inte är väldigt gästvänlig för bakteriell tillväxt. Jag ska skriva ett recept på en hemlagad munvatten som hjälper till med allt detta också. Om du använder cacao nib, eller om du upptäcker att ingredienserna är för slitande för dig, eftersom du har känsliga tänder eller tandkött, kan du pulverisera dem i en kaffekvarn.

Få avhandling extra milt vallmo frön ansikte skrubba här. Ken är en annan stor övergångs tandkräm som innehåller den mindre farliga natriumlauroyl sarkosinat. Vid oriflame utforskar vi ständigt nya sätt att göra våra skönhetsprodukter så miljövänliga som möjligt. Observera att det finns många föremål i ditt hushåll som du förmodligen förvarar från räckhåll för barn, eftersom intaget överskott skulle orsaka skada. Med noggrant utvalda 100% naturliga ingredienser, warpaint whitens och polerar tänder, stärker emalj och avgiftar mun. Enligt den amerikanska dentalföreningen kan fluorid stärka tänderna och minska risken för hålrum. Även känd som briljant blå fcf, blå 1 är en syntetisk färgfärg för färgämnen som läggs till tandkräm för att ge den ljusblå ränder. Tillverkad med 70 ekologiska ingredienser inklusive kokosmjöl, aloe-bladjuice, natron, pepparmyntaolja, kaliumkokoat, mentolkristaller och stevia-bladkstrakt. Detta är särskilt viktigt för små barn eller personer som inte har god kontroll med sina händer. Den har en traditionell mintylav smak, men jag kunde smaka på en hint av tea tree oil som finns i ingredienslistan. Inte bara formulerar formuläret mer allmänt alla bakteriestammar som orsakar tandköttssjukdomar och tandförfall, det kommer inte heller att obalansera systemet genom att använda det över tiden. Min man säger att han känner att han inte vaknar med morgonpust som han brukade efter att ha börjat använda denna tandpasta.

Under tiden har fiji gått ihop med företagens tryck och passerat lagar som bara säljer tandkräm som innehåller flourid. Söt tandkräm förtorkar ditt saliv och ökar kalciumhalten, vilket leder till tandstenbildning.