Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örter, Phyllanthus Chanca Piedra, Herbs, Phyllanthus, Chanca Piedra

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Vegetarian Capsules, kr260.00 – Örter, Phyllanthus (Chanca Piedra) Sverige

Relaterad produkt:
Bluebonnet Nutrition, Super Fruit, Cranberry Fruit Extract, 120 Veggie Caps, kr240.00 - Örter, Tranbär Sverige

Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Vegetarian Capsules by Whole World Botanicals-Örter, Phyllanthus (Chanca Piedra)

kr260.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Vegetarian Capsules
Pris: kr260.00 (€24,00)
Produkt Antal: 0.09 kg, 11.2 x 6.4 x 6.4 cm
Produktkategori: Örter, Phyllanthus (Chanca Piedra), Herbs, Phyllanthus, Chanca Piedra

Hela världens botanik, royal break-stone, njureblåsstöd, 400 mg, 120 vegetariska kapslar – hjälper till att stödja en hälsosam LDL-kolesterolnivå. Phyllanthus niruri (chanca piedra). Vegetarisk kapslar. Ett kosttillskott. Chanca piedra extraktkapslar. Phyllanthus niruri, även kallad chanca piedra eller break-stone, används traditionellt för njure, gallblåsa och leverhälsa. Studier föreslår, chanca piedra är effektivt för att avlägsna kalciumfyndigheter i kroppen. Sverige Jag är en 59 årig man med en historia av njursten varje 5 år så, sedan jag var 21 år gammal, 2 veckor sedan, genomgick jag litotripsy att spränga en 13mm njursten. Läkaren föreslog att vi kanske måste försöka litotripsy igen, men att det skulle behöva vänta tills han återvände från en 10-dagars semester. Under tiden försökte jag citronsaftmetoden, och sedan till följd av? Titta på den här videon började jag ta chanca piedra tillskott. Till min förvåning är stenen helt borta. Jag dubbelkontrollerade xray för min egen tillfredsställelse och insisterade doktorn att dra upp de tidigare xraysna för jämförelse.

Jag kunde inte tro det. Jag var så eländig efter litotripsen och kunde fortfarande känna stenen även efter att majoriteten av smärtan var borta. Jag filtrerade regelbundet min urin och tog en hel del grus och små stenar men inte tillräckligt mycket för att göra upp för en 13mm sten. Efter 3 eller 4 dagar hittades inga andra fragment under filtreringsprocessen. Jag var så besviken för att jag fortsatte att tänka på alla bitar och bitar är fortfarande där uppe och väntar bara på att göra mig sorglig. Nu för att hitta det är helt borta är en sådan lättnad. Jag frågade läkaren varför resten av stenarna inte dyka upp i min urin och han föreslog att ibland slutar bitarna nästan som pulver. Jag har svårt att köpa den förklaringen, 3 dagar efter litotripsen var stenen lätt synlig på xray.

Relaterad produkt:
Herbs Etc, ChlorOxygen, Chlorophyll Concentrate, Alcohol Free, 1 fl oz (29.6 ml)

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Vegetarian Capsules: Örter, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Jag kan inte säga säkert vad lösningen var. Kanske var det allt vatten jag dricka. Kanske var det citronsaften. Kanske var det chanca peidra-tillägget. Jag kommer att säga att jag planerar att fortsätta att ta chanca peidra bara för att vara på den säkra sidan och hjälpa till att förhindra framtida stenar. Jag är bara stoked för att bli av med den där stenen! Jag har använt breakstone i över fem år. Jag har gjort forskningen och delat den med mina läkare och apotekare. De alla godkänt det är användning med mitt hjärta och prostata mediciner.

Det har tillåtit passage av stora njurstenar smärtfritt och minskat antalet stenar. Vid 65 års ålder är min allmänna hälsa som canceröverlevare över 12 år fortfarande mycket bra. Jag kan bara tala med kalciumoxalatstenar men det här fungerar som annonserat. Jag har försökt alla hemmetoder men det fungerar bättre än någonting. Om du har njursten får du det. Perfekt för njure / gallblåsor stenar. Smärtlindring också! Har använt det två olika gånger för att bryta upp blåstensstenar.

Örter, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Fungerar utmärkt. Jag har använt den här produkten i flera månader och det hjälper verkligen. Ett par månader tillbaka Sverige var ute och jag var tvungen att prova något annat. Från en annan källa. Det visade mig överallt varför jag använde denna produkt. Min överaktiv blåsan är beroende av detta för att hålla den under kontroll. Rekommenderas starkt för alla som lider av njurstenar.

Mycket bra gallblåstöd. Skulle rekommendera. Jag har haft fem operationer om sex år för att ta bort njurstenar. Jag är mycket besviken över chanca piedra-produkter, inklusive royal break-stone. Jag har provat några olika märken och har inte hittat en som kan lösa upp mina urinsyra / kalciumoxalatnyresten. Det krävde litotripsy borttagning (6 gånger). Inte ett roligt förfarande. Han har sedan tagit dessa (4 / dag) och har inga ytterligare problem. Han kommer fortsätta ta dessa. Min erfarenhet av chanca piedra eller stenbrott är att det är ett mycket mildt ört som gradvis mjukar ner så att kroppen kan bli av med dem. Eftersom det finns olika typer av mineralfyndigheter, är jag säker på att en person bör undersöka djupare om vilka som påverkas av denna ört.

Relaterad produkt:
Nature's Way, Sambucus For Kids, Standardized Elderberry, Original Syrup, 8 fl oz (240 ml)

Recension: Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Vegetarian Capsules by Whole World Botanicals

Denna produkt är ett trevligt sätt att ta örten, och det hjälpte mig verkligen med spyttstenar. Men ta det till din läkare uppmärksamhet innan du använder den, eftersom mineraler är så viktiga för kroppens hälsa, vill du inte störa balansen. Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Vegetarian Capsules Ändå kan denna ört bara vara en del av att återställa den balansen. Jag kände att priset var rättvist, och örten var effektiv. Min man har tagit detta i flera år och hans njursten har varit obefintlig! Vi älskar det =), denna ört verkar fungera bra för mig, har använt det här märket 1,5 år nu. Önskar att jag hade lärt mig det tidigare. Dessa saker hjälper mig verkligen med urineringsproblem. Sparat mig ganska många gånger. Jag har köpt några att ha här, om det är slut i lager.

Jag använder den tillsammans med nu mat, d-mannos rent pulver, jag har inte använt den här produkten tillräckligt länge för att se resultat ännu. Tillägget är halt och lätt att svälja. Jag har tagit det i två månader nu. När jag känner till resultatet av min ultraljud ska jag låta dig veta om mina gallstenar har löst sig eller är mindre. Jag är glad att använda den och se hur det går Jag mår bra om det. Jag hade en liten njursten i flera år, efter att ha tagit denna produkt i 2 veckor, 6 kapslar per dag, hade jag ultraljudskontroll och förvånansvärt var stenen borta! Det är mycket effektivt! Bra produkt, snabb service, bra pris. Kommer att ordna om igen. Ankomma i tid. Varnas, alla chanca piedra-produkterna är inte lika bra som den här. La-medicca, växtbaserade extrakttillverkare tillverkare i Indien har gjort phyllanthus urinaria kapslar som används för att bota kolik, diabetes, malaria, dysenteri och vaginit. Denna traditionella ört fungerar som en skyddande sköld och läkande medicin för gulsot och andra leverrelaterade sjukdomar. Örter och tillskott med hypoglykemisk potential: Bevis från djurforskning tyder på att chanca piedra kan sänka blodsockernivån (19, 41226, 41280, 41305, 41306, 41307). Han har inga stenar längre, det finns ingen sand i en gallblåsare jämn. Traditionellt används den också som anodyne (smärtstillande medel), apertif (aptitstimulator), ett matsmältningsorgan, carminativ (hjälper gasen att utvisas från mage och tarmar) och vermifuge (Expels maskar och andra parasiter från tarmkanalen), diuretikum , och emmenagogue (Stimulerar menstruationsflödet).

I generationer har chanca piedra använts av de inhemska befolkningarna i Amazon för behandling och borttagning av gallstenar och njurstenar. Uttalanden om kosttillskott har inte utvärderats av fda och är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar eller hälsotillstånd. Screening av 25 föreningar isolerade från phyllanthus-arter för anti-humant hepatit b-virus in vitro. Kroppen fungerar inte exakt så att ett fullständigt koncentrat av cp eller citronsaft för den delen når gallstenar eller njurstenar i samma form som du intar dem. På grund av den omfattande användningen i traditionell medicin har chanca piedra studerats i stor utsträckning i forskningslaboratorier. Med mycket vatten mellan stora glas chokladpiedra-te med färsk citron och några otc smärtstillande medel känner jag mig nästan helt normal igen. Hypotensiv effekt av vattenhaltigt extrakt av bladen av phyllanthus amarus schum och thonn (Euphorbiaceae). Mekanismer för antihyperuricemisk effekt av phyllanthus niruri och det är lignanbeståndsdelar.

Användning av renarande örter kan också hjälpa kroppen att bättre hantera de frigjorda toxinerna från gallbladder och lever och stödja regenerering av skadad levervävnad.