Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Phyllanthus Chanca Piedra, Phyllanthus, Chanca Piedra, Whole World Botanicals

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400mg, 120 Veggie Caps, 231,90 Kr Sverige

Relaterad produkt:
Whole World Botanicals, Royal Maca for Men, Gelatinized, 500 mg, 180 Vegetarian Capsules

Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400mg, 120 Veggie Caps

231,90 Kr

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Veggie Caps
Pris: 231,90 Kr (€25.00)
Dimensioner/Kvantitet: 0.27 lbs (0.12 kg) / 120 Veggie Caps
Omdömen: 18 Reviews
Tags: Phyllanthus, Chanca Piedra, Whole World Botanicals, Phyllanthus (Chanca Piedra)

Whole World växter, Phyllanthus (Chanca Piedra), Phyllanthus (Chanca Piedra) hela världen växter, kunglig paus sten, njure urinblåsan stöd, 400 mg, 120 veggie mössor, hela världen växter, Phyllanthus ( Chanca Piedra), Phyllanthus (Chanca Piedra), hjälper till att stödja en hälsosam kolesterol nivå. Phyllanthus niruri (Chanca piedra). Vegetariska kapslar. Ett kosttillskott. Chanca piedra extrakt kapslar. Phyllanthus niruri, även kallad Chanca piedra eller bryta sten, används traditionellt för njure, gallblåsa och lever hälsa. Studier tyder på, Chanca Piedra är effektiva för att avlägsna kalkavlagringar i kroppen. (Kapslar): Cellulosa, renat vatten, lecitin. KROSSTEN fungerar. Jag har använt break i över fem år. Jag har gjort forskning och delade det med min läkare och farmaceuter. Alla godkända det är att använda med mitt hjärta och prostata mediciner. Det har gjort det möjligt passagen av stora njursten smärtfritt och minskat antalet stenar. Vid 65 års ålder, är fortfarande min allmänna hälsa som en cancer överlevande av över 12 år i allmänhet mycket bra. Jag är en 59 år gammal man med en historia av njursten vart 5 år av det, eftersom jag var 21 år gammal. 2 veckor sedan, jag genomgick litotripsi att spränga en 13mm njursten Whole World Botanicals. Efter 3 dagar och ett par resor till er med de värsta attackerna någonsin avslöjade xrays stenen bröts i mindre fragment men inte hade flyttat från det ursprungliga läget.

Läkaren föreslog att vi kanske måste försöka litotripsi igen, men att det skulle behöva vänta tills han återvänt från en 10 dagars semester. Under tiden jag försökte citronsaft metoden, och sedan som ett resultat av? Titta på den här videon, jag började ta Chanca piedra tillägg Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Veggie Caps. Idag gick jag tillbaka till min uppföljning besök och doc tog en xray. Till min förvåning är stenen helt borta. Jag kollade dubbelt xray för min egen tillfredsställelse och insisterade läkaren dra upp de tidigare xrays för jämförelse. Jag kunde inte tro det. Jag var så olycklig efter litotripsi och kan fortfarande känna stenen även efter majoriteten av smärtan var borta. Jag filtrerade min urin regelbundet och fångade en hel del grus och småsten men inte alls tillräckligt för att kompensera för en 13mm sten. Efter 3 eller 4 dagar, fanns inga andra fragment hittades under filtreringsprocessen. Jag blev så besviken eftersom jag tänkte alla dessa bitar är fortfarande uppe i väntan på att orsaka mig sorg Phyllanthus (Chanca Piedra). Nu att hitta den är helt borta är en sådan lättnad. Jag frågade läkaren varför resten av stenarna inte dök upp i min urin och han föreslog att bitarna ibland hamnar nästan som pulver. Jag har en svår tid att köpa denna förklaring.

3 dagar efter litotripsi, stenen var väl synlig på xray. Jag kan inte säga med säkerhet vad lösningen var. Kanske var det allt vatten jag drack. Kanske var det citronsaft. Kanske var det Chanca peidra tillägg. Jag kommer att säga att jag planerar att fortsätta att ta Chanca peidra bara för att vara på den säkra sidan och bidra till att förhindra framtida stenar Whole World Botanicals, Royal Break-Stone, Kidney-Bladder Support, 400 mg, 120 Veggie Caps. Jag bara gillar även att bli av med den stenen. Några av fördelarna är ökad energi, förbättrad lung- och hjärtfunktion, vinst i muskelmassa, minskad fetthalt, förbättrad libido och sexuell funktion, skrynkla minskning etc. Dessa föreningar är fördelaktigt eftersom de hjälpa till att sänka triglycerider (fett), minska risken för blodpropp och förhindra hjärt oegentligheter. 3.Protection av hjärtat från attacker och stroke: Det håller hjärtat i gott skick genom att hålla blodtrycket under kontroll, sänka nivåerna av triglycerider och kolesterol i blodet Phyllanthus. Se till att det är ekologiskt! Organiska extra virgin kokosolja. Du måste göra en del efterforskningar för att kontrollera att företaget som du köper piller, har följt reningsprocesser för att avlägsna skadliga föroreningar. Genom att ta omega3 tillskott, får hjärnan fyllas för alla DHA det har förlorat. Aktiva vuxna behöver mer av vissa näringsämnen än de som är mer stillasittande.

Kolla på flera platser och få information från dem. Din artrit smärta blir värre och du vill behandla det. Vi bränner upp vår energi för att möta många scheman varje stressig dag med den moderna livsstilen. Ibland, särskilt efter en kurs av antibiotika, är detta tarmfloran inte förekommer i tillräckligt stora volymer i magen och tarmarna för effektiv matsmältning att äga rum. Hela kontroversen började på grund av det grundläggande faktum att EPA är lätt att koncentrera sig och finns på ett lägre pris än DHA. Tyvärr produktionsbolagen som tillverkar kosttillskott fiskolja måste reglera sig själva när det gäller kvalitet, och detta förklarar varför vissa fiskolja tillskott är bättre än andra. Finns det några andra naturliga ämnen som kan arbeta synergistiskt med fiskolja för att ytterligare förbättra hjärthälsa? Svaret är ja: lykopen och coenzym Q10, är Lykopen pigmentet som gör tomater rött. I själva verket ordet artrit betyder ledinflammation, Även om denna beskrivning inte beröra några av symptomen på artrit. I en annan studie framställdes en 40 50% -ig minskning av tiamin difosfat (TDP) hittades i patienter med frontalloben degeneration av den icke Alzheimerstyp (Fnad). Dessa spänningar kan förvärras av fria radikalmolekyler som angriper kroppens celler. Ändå kan det vara bra att veta om kost-tillskott fungerar. Produkt potens är viktigt också. Just för att tillhandahålla vissa historia till allt detta måste vi vara medvetna om sanningen att det finns massor av hälsotillskott på marknaden dessa dagar.

Tillskott är utformade för att hjälpa individer uppfylla sina närings- och-eller ersättningsbehov. Även termogena fettförbrännare inte öka sin ämnesomsättning genom någonstans nära nog att föreslå att minskningen är vikt kommer att uppstå på grund av tillägget själva produkten.