Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Oil, Mat, Food, Nut Butters, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja, Artisana Coconut Butter

Artisana, Organics, Coconut Butter, 14 oz (397 g), kr80.00 – Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja Sverige

Relaterad produkt:
Frontier Natural Products, Nutritional Yeast Powder, 16 oz (453 g), kr110.00 - Mat, Bakhjälpmedel, Bryggarejäst Sverige

Organics, Coconut Butter, 14 oz (397 g) by Artisana-Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja

kr80.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Artisana, Organics, Coconut Butter, 14 oz (397 g)
Pris: kr80.00 (€7,50)
Produkt Antal: 0.61 kg, 7.1 x 7.1 x 13.2 cm
Produktkategori: Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja, Food, Nut Butters, Artisana Coconut Butter, Oil

Artisana, organics, kokosmör, 14 oz (397 g) – hela kokosnötspuré. Icke-GMO-projekt verifierat. Usda organiska. Certifierad c. l. e. en. n. Certifierad r. en. w. Vegan. Glutenfri. Ksa kosher. Certifierad organiskt av qai. Vår kokosmör börjar med köttet av kokosnoten, inte bara oljan. Med en rik, full kokosnöt smak och arom är det en perfekt spridning för att lägga till smak för smoothies eller energi barer. Detta är verkligen en smält-i-din mun organisk behandling utan tillsatta ingredienser. Bra smak eller stort värde? Med artisana är det enkelt att välja båda. Sverige Jag har köpt det i flera år och det hade alltid en bra konsistens och smak, mycket överlägsen andra märken. Nyligen har krukans storlek minskat och priset har ökats. När smöret kom fram var det något fel på både konsistens och smak.

Den hade en grusig konsistens i stället för den normalt släta konsistensen, och smaken var väldigt bra istället för den normalt söta kokosnöda smaken. Jag hoppas verkligen att nästa parti kommer in, annars tvivlar jag verkligen på att jag kommer att fortsätta att köpa den här produkten. Inte bara smakar detta kokosmörsmör bra, men det är fullt med hälsofördelar. Det som skiljer sig från kokosolja är att det också är en bra fiberkälla: en matsked innehåller tre gram fiber. Laurinsyra omvandlas till monolaurin, som annars endast finns i bröstmjölk, har starka antibakteriella och antivirala egenskaper och är användbar vid förebyggande och behandling av olika infektioner och sjukdomar. Detta gamla smör hjälper också digereringen och absorptionen av vitaminer, mineraler och aminosyror, hjälper till att kontrollera blodsockernivån och håller dem stabila genom att förbättra insulinsekretionen, förbättrar sköldkörtelfunktionen, stimulerar metabolism, utlöser frisättningen av cholecystokininhormon som saktar ner matrörelsen genom matsmältningsorganet och håller dig fullt längre, vilket bidrar till viktminskning, ökar immunitet och energinivåer. Kokosmör kan också användas externt och gör underverk för torr, uttorkad, känslig och skadad hud.

Relaterad produkt:
Ellas Kitchen, The Red One, Squished Smoothie Fruits, 3 oz (85 g), kr10.00 - Barns Hälsa, Barn Mat, Baby Matning, Mat Sverige

Artisana, Organics, Coconut Butter, 14 oz (397 g): Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja

 Det fuktar och ger näring till huden, förbättrar elasticiteten, gör det mjukt, smidigt och smidigt, förhindrar torrhet och uttorkning, ökar hudtonen, förbättrar hudfärgen, lugnar klåda, minskar irritation och inflammation, underlättar läkning av små sår, skärningar, brännskador, bettbett, vårtor, svampinfektioner, strider mot akne, fläckar, utslag, eksem, psoriasis, dermatit, förhindrar och minskar hudläckor och ärr, lindrar smärta som orsakas av solbränna och peeling hud, läker ömma och läppiga läppar , släpper ut fina linjer och rynkor, återställer glans till tråkig ochlivlöst hår, fungerar som en naturlig solskyddsmedel och är en bra all-natural smink remover. Jag har använt detta kokosmör smör både internt och externt och resultaten talar för sig själv: Jag mår bättre, mer energisk och fjädrande, min syra reflux och halsbränna är borta, min hud har förbättrats, min hudton har jämnats ut, några akne ärr och streckmärken har bleknat, min hud är mjukare, mjukare och har en hälsosam glöd. Definitivt en av mina favoritprodukter. Detta är underbart medicin och en bra hormonbalans! Jag tar 2 matskedar dagligen i havregryn och har märkt en värld av skillnad. Jag är inte ett stort fan av kokosnöt smak men mycket förvånad över den krämiga konsistensen. Lägg det i kylskåpet gör det ännu bättre att smälta i munnen. Jag är tacksam, det tar mitt begär för raffinerad godis och skräp.

Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja

Var försiktig med dosen dock. Detta kokosmörsmör är den mjukaste, creamiest och smakfulla jag har försökt, och jag har provat mycket eftersom jag använder kokosmör i kaffet varje morgon. Också utsökt spridning över bananbröd i stället för glasyr. Detta är en utmärkt produkt och jag älskar att använda den för att göra mjölkfri vit choklad och andra godisar. Det är väldigt mångsidigt! Jag var tvungen att ge den fyra stjärnor eftersom den hade en smutsig rancid smak när den smakade direkt från skeden. Men det är inte märkbart när det används i ett recept och jag tror inte att produkten har gått dålig så jag kommer fortsätta använda den och kommer antagligen att köpa mer i framtiden. Uppdatering: Jag har beställt det här regelbundet i några år nu och ingen av burkarna har haft en rancid smak / lukt. Jag använder den mycket i hemlagad kokosglass eller hälsosam frostning och till och med i salta rätter – speciellt thailändska och indiska inspirerade.

Relaterad produkt:
Kicking Horse, Kick Ass, Whole Bean Coffee, Dark, 12.3 oz (350 g), kr120.00 - Mat, Kaffe Mörkt Rost, Hela Bönakaffe Sverige

Recension: Organics, Coconut Butter, 14 oz (397 g) by Artisana

Artisana, Organics, Coconut Butter, 14 oz (397 g) Jag älskar den här produkten och har inte hittat ett annat kokosmörsmör med samma högkvalitativa och färska smak, så fem stjärnor är det, jag använder det i mina smoothies. Jag är inte en kokosfläkt men det här är läckert. Jag har blivit instruerad att ta en skedar när man vill ha sötsaker. Det håller begäret till ett minimum. Älskar den här produkten! Du kan inte slå priset här. Jag har handlat runt och det här är det bästa priset hittills. Detta var min andra order och kommer att beställa i framtiden. Smaker som kokosnöthalva (sötnutpasta), men innehåller inga tillsatta sockerarter.

 Oljan och smöret har separerats när jag fick det men jag var inte orolig eftersom jag redan hade förväntat mig att överväga hur varmt väderet har varit här på senare tid och med tanke på att föremålet nått dhlgrenen här på sen lördag och då var det helgen och så hände det att måndag är en ersättningsfri helgdag och så leveransen gjordes på tisdag (ca 5-6 dagar efter det skickades ut från Sverige) Jag kan föreställa mig hur stifling lagret kommer över dagarna. Jag hoppades att det skulle nå dhlgrenen här tidigt lördag så att det inte skulle behöva lagras i deras lager över dagar men det är vad det är. Så, allt jag gjorde när jag fick det är bara att värma den öppna burken över simmerande vatten i en panna medan du rör om smöret hela tiden (jag använder en pinnar för att röra) och se till att allt har smält och nått en övergripande konsistens övergripande innan du tar det ur vattnet och kyler det ner. Jag erkänner att slicka bort chopsticken efteråt eftersom smält smör ser så krämigt ut. Det var inte så sött som jag förväntar mig att smöret skulle vara och ganska gritty smält även men det här är inte problem för mig. Har fortfarande inte använt det någon annanstans, men planerar att ta en sked med den rullade havre som jag köpte i samma ordning, har bara inte tid att göra det. Min hela diet kretsar runt kokosnöt.

Om du gillar smaken av kokos kommer du att tycka om den här. Det är krämigt och kokt. Smaker som den verkliga affären. Verkar inte som att den har lagt till olja eller något, proportionerna verkar rätt. Jag vet inte vad jag ska lägga till. Bara legit kokosmör. Jag tycker det är så läckert och lätt att smälta, det är nästan beroendeframkallande! Men jag klagar inte. Det är en riktig hälsokost. Jag gillar den här produkten, den är slät. Jag är inte säker på varför det var i ett säkert paket men burken var inte förseglad. På grund av vår egen situation bestämde jag mig för att prova det och produkten var helt bra. Att vara första gången jag använder Sverige gör det för mig att lära mig att använda dem igen men smöret var bra, smaka som alltid. Om du inte har använt den förut är det bra, ganska som en nötter, men du kan göra alla sorters saker eller bara äta den med en sked.

 Skaffa dig en liten krämad kokos i stället. Det är i princip detsamma bara inte så smidigt. Smakar detsamma och mycket billigare att starta. Jag köpte produkten många gånger och det hade form i det varje gång jag köpte, och oljan var rancid och kokosmjölkdelarna var bortskämda. Du kan inte bara löst förpacka råprodukt utan rätt tätning och lufttät tätning, det är bara inte sanitärt. Dålig produkt! Kokosmör är min nya matlagningsvän. Du kan lägga den på toast, du kan lägga den på bakade potatisar. Du kan steka ägg! Jag kan inte vänta med att hitta andra recept. Jag tror att du kan ersätta det för smör, vara helt frisk och skuldfri.

Jag rekommenderar kokosmör till alla som älskar sötsaker, jag älskar den här produkten! Jag använder den på allt jag skulle använda smör på. Särskilt bra med frukostmuffins. Och jag gillar också att äta den direkt från burken. Det är lugnande för systemet. Det här är en bra sked, i min gröt, fyller en smoothie på pannkakor.