Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Oil, Mat, Food, Nut Butters, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja, Artisana Coconut Butter

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each, kr190.00 – Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja Sverige

Relaterad produkt:
Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g), kr70.00 - Mat, Örtte Sverige

Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each by Artisana-Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja

kr190.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each
Pris: kr190.00 (€18,00)
Produkt Antal: 0.36 kg, 12.7 x 8.9 x 7.4 cm
Produktkategori: Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja, Food, Nut Butters, Artisana Coconut Butter, Oil

Artisana, organik, rå kokosmör, 10 paket, 1, 06 oz (30,05 g) vardera – hela kokosnötspuré. Knead den, pressa den, njut av. Ej GMO-projekt verifierat. Glutenfri. Koscher. Vegan. Usda organiska. Certifierad organiskt av qai. Inuti är rå godhet. Vår kokosmör börjar med hela levande kokosnöt – inte bara oljan. Med en rik, full kokosnöt smak och arom är det en perfekt spridning för att lägga till smak för smoothies eller energi barer. Denna smält-i-din mun organiska behandla levererar alla de hälsosamma kokosnötfibrerna, proteinerna och mineralerna utan tillsatta ingredienser. Bra smak eller bra näring? Med artisana är det enkelt att välja båda. Vi kommer aldrig att kompromissa med kvaliteten.

Du borde inte heller. Vår passion är att skapa mat på det hälsosammaste sättet möjligt – från de hälsosammaste ingredienserna som finns tillgängliga. En smak berättar för dig att det här är den riktiga maten din kropp önskar. Det är ett löfte uppfyllt av hur bra du känner efter att ha ett hälsosamt val. Våra kokosnötprodukter innehåller all rikedom, god smak och hälsofördelar med de levande kokosnötterna de kom ifrån. Det beror på att vi skapar dem i små satser, med låga temperaturer för att skydda den råa godheten. Sedan lägger vi till – absolut ingenting. Sverige Men mycket dyrt och ger mig problem med matsmältningsbesvär. Jag gillar det på toast eller frukt. De små paketen gör det lätt att ta med sig på resor eller att arbeta istället för att ha en burk.

Skulle köpa det igen, om bara mina barn tyckte om det mer. Jag har köpt kokosmör i burkar men fann att efter en kort stund blev produkten ganska torr. I slutet av burken var det definitivt mjuk och krämig. Problem löst med dessa paket. Det är definitivt ett dyrare alternativ men jag använder bara kokosmör i min smoothies ett par gånger i veckan, så en låda varar ganska länge. Med tanke på hur färskt, doftande och krämigt smöret smakar med varje användning tycker jag att den något högre kostnaden är värt det. Om du gillar kokos är det en riktig behandling. Jag håller den i mitt skrivbordsläge på kontoret för ett eftermiddagsmat. Bara äta den med en sked det är så bra, artisana kokosmörsmör är definitivt det bästa, och att ha det i dessa små påsar istället för burken är perfekt om du inte vill bli frestad att överdriva, det är fantastiskt, perfekt i såser, på farten, äta som lunch etc! Skulle definitivt köpa igen ok pris. Trevlig smak av kokosnöt, smakar bra, jag är inte en stor ätare så jag försöker få några pund, det här är något jag köpte för att skämma bort min söta tand utan att äta hög kalori skräp. Det är helt gott. Det är dyrt, men det gör verkligen tricket och jag älskar den bärbara storleken. Det är superkrämigt och lyxigt. Paketet säger att du lyssnar på sången som dina smaklökar ska sjunga.

Relaterad produkt:
Namaste Foods, Pizza Crust Mix, Gluten Free, 16 oz (454 g), kr50.00 - Mat, Bakning Objekt Sverige

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each: Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja

Dessa paket är lätta att transportera till lunch eller mellanmål och för resor. Dessa paket är perfekt servering storlek av hälsosam kokosnöt. Smaken är mild, men tydligt kokosnöt. Jag äter som mellanmål för att njuta av fördelarna med hälsosamt fett och tillfredsställande fyllighet. Jag köper också den här produkten med burken, men hitta endelstorleken är bra för resor och delkontroll, så värt att köpa i denna förpackning av den anledningen. Rekommenderas starkt. Bara älska dessa små paket. Bra att hålla i min handväska eller min lunchlåda. Detta är mitt nya godis. Tack artisana för att tänka på denna idé. En sådan bra sak för på resan! Jag äter detta före en tävling!

Mat, Nötkött, Artisana Kokosnötssmör Och Olja

Relaterad produkt:
Dynamic Health Laboratories, Lactobacillus Acidophilus, Apple Juice Concentrate & Strawberry Puree, 16 fl oz (473 ml), kr90.00 - Mat, Kaffe Te Och Drycker, Fruktjuicer Sverige

Recension: Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each by Artisana

Jag bär alltid en av dessa med mig varhelst jag går. Perfekt för ett mellanmål, före eller efter måltiderna, för att få mig upp eller när ett sockerslip träffar. Det träffar platsen så bra, men det är svårt att sluta äta det! Det här är en bra produkt som är mycket svår att hitta. Sverige skickade det väldigt snabbt. Jag kommer definitivt att beställa igen. Trevlig smak och lätt att ta med dig. Lätt att äta som det är eller på riskakor eller något.

Jag tycker att det är lite rika att ätas med rostat bröd. Den har en tjock jordnötssmör som textur men är ganska svår att sprida. Kanske smakar det bättre med pannkakor eller våfflor. Är jag den enda personen som trodde att dessa var helt äckliga? Jag förväntade mig att älska detta eftersom jag älskar kokosolja. Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each Foto av franska ängbageriets organiska kanelroisin bagel av Claire Freierman. Nu, som de flesta vet, gillar jag att suga och dehydrera mina nötter och frön för att minska fytinsyrahalten. Chrystal, utgivare av lycklig mamma, är en mamma till två söta tjejer som tror på att leva en enkel, naturlig livsstil. Kokosmör har också samma konsistens som jordnötssmör. Genom att välja att köpa från mina länkar nedan, stöder du Raw Vegan Living Blog och mig själv. Genom att använda den mest noggranna uppmärksamheten på detaljer, kvalitet och handgjorda är våra ekologiska råvaror tillverkade med hjälp av en temperaturstyrd process som bevarar livsdugliga fettsyror, enzymer, vitaminer och mineraler. Det erbjuder en hälsosam blandning av mono- och fleromättade fetter, en hög nivå av vitamin e, protein, fiber, mineraler som koppar och magnesium, tillsammans med viktiga fytonäringsämnen.

Jag var en av dem som frågade skillnaden mellan kokosmör och kokosolja för en tid sedan, och jag var så glada att få ett personligt svar från dig. Också, om du gillar online shopping som jag har, har upaya naturals ett bra utbud av artisana produkter. Några morgon spred jag även detta på min rostade ezekielmuffin med kokosolja först, sedan valnötsmöret och en liten kanel på toppen. Detta kan leda till blodsockerproblem och eventuell viktökning. Restaurangen var helt organisk och vegan (även om dessa inte är krav på en rå diet), som innehåller ätbara blommor och exotiska örter. Förutom artisana överlägsen mandel smör och tahini, erbjuder de också unika sorter, bland annat: Walnutsmör, Pecan smör, Cashew smör och Macadamia / Cashew smör. Squeeze Pack Coconut smöret är fantastiskt!

Enligt tropiska traditioner som säger att hans fru är filippinsk, torkar folket i filippinerna sitt kokosnötkött för att bevara det och kokosmör smörjs av torkat kokosnötkött. Det är gluten, jordnöts, mejeriprodukter, rörsocker och sojafria och det är certifierat ekologiskt och kosher! I kombination med deras inspirerande vision för ansvarsfull praxis och hållbarhet (mer om det på en minut) är jag en engagerad supporter av artisana.