Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Örter, Health, Gallblåsan, Herbs, Barberry, Gall Bladder, Bärbär – Berberin, Berberine

Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps, kr120.00 – Örter, Bärbär – Berberin, Hälsa, Gallblåsan Sverige

Relaterad produkt:
Herb Pharm, Rehmannia, 1 fl oz (30 ml)

Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas-Örter, Bärbär - Berberin, Hälsa, Gallblåsan

kr120.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps
Pris: kr120.00 (€11,90)
Produkt Antal: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.7 cm
Produktkategori: Örter, Bärbär – Berberin, Hälsa, Gallblåsan, Herbs, Barberry, Berberine, Health, Gall Bladder

Christophers ursprungliga formler, lever & gallbladder formel, 440 mg, 100 veggie caps – kosttillskott. En synergistisk blandning av örter för levern och gallblåsan. Både levern och gallblåsan spelar en viktig roll i ett hälsosamt matsmältningssystem. Levern är avgörande för att avgifta vår kropp och hjälper till att skapa och lagra hormoner. Dessa dagar, med konsumtionen av bearbetade “snabbmat” och ledande stressiga liv, lider många av dålig matsmältning och assimilering av näringsämnen i maten, liksom eliminationsproblem, hormonella obalanser och ett försvagat immunförsvar. Därför är det mycket viktigt att ta hand om vår lever och gallblåsare för optimal hälsa. Dr. Christopher lever- och gallbladderformel stöder funktionen i matsmältningssystemet, särskilt levern och gallblåsan. Sverige Kärlek Sverige mega snabb frakt med ups (4 dagar till Australien)! Bra produkter. Jag var på väg mot leversvikt och behövde några märken (bugleweed, levertrans, lever & gall, blodflöde). Min läkare kunde inte hitta orsaken till mina allvarliga eskalerande lever / gallproblem.

 Jag bestämde mig för att själv behandla med dessa leverprodukter plus pH-balans, vitamin d och vävnadsalter, välsignad tistel, kristallfrekvens plus en leverrengörings / detoxdiet. Jag är 39 år med 3 och 4 år och är för ung för att tillbringa resten av mitt liv med dålig kvalitet på en cocktail av droger som min mamma har för sin lever. Jag var chockad när två veckor senare kom mina tester tillbaka inom normala nivåer igen. Jag trodde att min behandling skulle ta månader! Min läkare var dumbfounded och vill ha en lista över allt jag gjorde. Bra att se henne ta ett intresse. Jag är ganska erfaren med örter och vet hur man bedömer vilka produkter, doser och mängder kroppen behöver varje dag.

Relaterad produkt:
Purity Products, Ultimate H.A. Formula, 90 Capsules, kr290.00 - Hälsa, Kvinnor, Hyaluronic, Ha Sverige

Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps: Örter, Bärbär – Berberin, Hälsa, Gallblåsan

Du måste vara försiktig och söka råd om inte kunnig. Jag är dock ett utmärkt exempel du kan göra det utan skadliga biverkningar av receptbelagda läkemedel. Jag är inte emot alla receptbelagda läkemedel, de kan rädda liv men kraften i naturläkemedel bör inte ignoreras i huvudströmmedicin. Jag är säker på att mina problem är genetiska eftersom två moderkusiner har haft allvarliga leverkomplikationer utan någon uppenbar orsak (virus de spekulerar). Jag hoppas att dessa produkter har lindrat den lätta men om jag inte är tacksam hjälper de mig att vara symptomfri och låta mig energi att undersöka orsaken och fixa den. Lycka till dig med xo, allvarligt, jag kunde inte leva utan det här. Jag har gallstenar och har haft flera gallblåsanattacker. De är extremt smärtsamma. Varje månad eller två märker jag en tråkig värk under min ribbbur på min högra sida. När jag märker det börjar jag ta en kapsel före måltiden. Om jag glömmer att ta en före måltiden, tar jag en efter måltiden ändå. Inom några dagar märker jag att ontet börjar dämpas.

Efter det händer är jag vanligtvis ganska säker på att jag inte kommer att få en gallblåsanattack. Jag tar bara en kapsel åt gången, för när jag tar två får jag huvudvärk. Undantaget från den här regeln var när jag tog fyra kapslar på en gång under en attack och det verkade hjälpa stenpasset snabbare. Smärtan av attacken skulle ändå maska ​​smärtan av eventuell huvudvärk. Jag är så glad att jag upptäckte dessa innan jag följde den traditionella behandlingen av att min gallblåsa tagit bort. doktor Christophers är det billigaste varumärket jag har hittat, men de slår inte säkert på kvalitet. Jag hade gallbladder symtom och dessa örter rekommenderades. Hittills har symtomen minskat och fortsätter att göra det. Detta är ganska lättnad.

Örter, Bärbär - Berberin, Hälsa, Gallblåsan

Relaterad produkt:
Gaia Herbs, Astragalus Supreme, 60 Vegan Liquid Phyto-Caps

Recension: Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas

Jag skulle rekommendera dessa till andra. Detta är min mans favorit av det är typ. Han använder det regelbundet för att hjälpa matsmältningen och svag lever / gallblåsan. Han har smärta utan detekterbar sjukdom eller stenar, det eliminerar smärtan. Jag kan inte tro hur bra den här produkten tillsammans med kostförändringar, har hjälpt min gallblåsa tillstånd. Jag var i en vansinnig smärta som jag gick till sjukhuset tre gånger. De droger som de gav gav tillfällig lättnad om någon. Jag kommer att fortsätta att ta den här produkten och berätta för alla jag vet om det!

Denna produkt fungerar bra. Jag kan inte tro på skillnaden jag känner. Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps Jag har använt andra dyrare leverprodukter tidigare men det har varit så mycket effektivare för mig och det är billigare att starta. Jag är så glad att jag hittade läkare Christophers produkter och Sverige. Jag tog det för gallblåstöd eftersom jag har ont på min rättvisa på grund av gallblåspolyper. Det fungerade bättre än livet _ från naturliga faktorer men det var inte tillräckligt för att försvaga smärtan. Den bästa produkten för gallblåsan från min personliga erfarenhet som jag har försökt allt tills nu är krukaformlerna pf leverstöd, bra grejer, hjälpte till att eliminera smärta av min lever / gallblåsa.

Jag får mer. Jag började använda detta i samband med den nedre skålformeln när jag hade lite referenspunktsmärta som indikerar gallblåsan. Det har lindrat det bra för mig. Min man har tagit detta under de senaste flera månaderna efter att ha bytt från ett annat varumärke. Han säger att han kände skillnaden med blåsan nästan omedelbart. Han vill inte att jag köper något annat varumärke. Sedan jag blev 50, har jag haft tillfällig gallblåsersmärta när jag äter vissa livsmedel (oftast högfettmat) även i måttlig utsträckning. När jag tar kristoffer lever och gallblåsare kan jag njuta av en vanlig måltid utan att jag orsakar smärta efteråt. Naturligtvis är den här produkten inte en licens att överge, det hjälper bara en att smälta en vanlig måltid i stället för att helt avstå från någon form av god mat! Jag undersökte varje enskild ingrediens i formeln och varje enda ger stöd som är nödvändigt för gallblåsan. Jag föreslår minst 4 per dag för att hålla gallblåsan klar och flytta. Om du känner att en attack kommer på, ta 2 kapslar omedelbart, fungerar mycket bättre än den vanliga äppelcidervinägerhjälpen mot gallblåsersmärta. Jag tar dessa kapslar överallt med mig, speciellt på semester. Min fru svär av dessa saker, mycket nöjd med produkten. Det fungerar bra.

Verkligen nöjd med den här produkten, önskar jag hade hittat det tidigare och att det varade längre. Jag tar 2 med måltider, 3x dag som föreskrivs. Det har hjälpt påtagligt att minska eller eliminera matsmältningsbesvär, långsam / långsam matsmältning, irritabilitet och konstant matsmältningsbesvär (jag tog redan betaine hci och enzymer men kände mig fortfarande trög tills jag började ta detta) ändrade mitt betyg till 4 start, eftersom Sveriges pris för den här produkten är nu högre än några av det är konkurrenter, gör en stor skillnad för min man, efter några smärtsamma gallblåsanfall, gick en vän till min läkare. Läkaren kunde inte garantera att min vän skulle känna sig bättre om hon hade sin gallblåsa kirurgiskt borttagen så vi sökte efter en växtbaserad botemedel. Med en kombination av att äta en hälsosammare diet och att ta blodsockerns leverform och leverans, känner min vän sig bra. Mina symptom visade att jag inte fick galla där det var nödvändigt. Dessa symtom åtföljdes av en dålig ontvärk. Mycket forskning ledde mig till den här stora produkten och några dagar efter att ha tagit den rekommenderade dosen var jag tillbaka till normal. Används här med nedre tarmformeln. Den här produkten fungerar. Det orsakade en rening av min lever. Det kan förmodligen användas som en leverflöde, den är egen.

Inget behov av något annat. En mild, men mycket kraftfull leverflush. Det kan fungera annorlunda för andra. Jag kan inte säga. Som med alla läkare är Christophers formulasit mycket bra. Jag gillar den här produkten – men pojken orsakade många besök på badrummet. Jag tror att det kan vara poängen ..